Josep M. Membrado manté la motivació intacta.

Després de tenir que esforçar-se al màxim per aconseguir el triomf al Berguedà, Josep M. Membrado i Josep R. Ribolleda esperen amb impaciència el moment d’iniciar la competició el 43 Ral·li d’Osona, la seva tercera participació d’aquesta temporada en una prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat.
Un Mitsubishi Lancer Evo X de l’equip Calm Competició, serà el vehicle amb què Membrado-Ribolleda intentaran situar-se al capdavant del podi al final d’un ral·li que, com sempre, serà selectiu i complicat.

Membrado afronta el ral·li de l’Escuderia Osona molt motivat i amb ganes d’estar entre els millors, aquest era el seu comentari: L’Osona és una prova que m’agrada i en què he viscut moments inoblidables. El triomf és el nostre objectiu, encara que som conscients de que no serà gens fàcil, haurem de sortir molt centrats des del mateix inici. Estic convençut que hi haurà molta igualtat entre diversos pilots i per tant un lleuger error pot resultar decisiu. I cal pensar en la pluja que pot aparèixer de manera imprevista i...
En referència al recorregut poques novetats, de tota manera les poques que hi ha poden ser determinants: Així és, estic pensant en l’especial espectacle que es disputaran en les instal·lacions del karting Osona. Veurem com posem el Mitshu en una pista de karts evitant uns “pianos” que poden tenir conseqüències desagradables segons com s’afrontin. Per a mi es una especial en què no es pot guanyar el ral·li, però sí que es pot perdre.

Especials de tanta tradició com La Trona (12,81 kms) i La Costa dels Gats (7,85 kms.) es correran durant les dues seccions inicials del ral·li. Abans del reagrupament de meitat de la prova, es passarà per primera vegada pel circuit d’Osona (0.94 kms). A la tarda, dues passades per Collsaplana (11,67 kms.) i La Vola (8,28 kms.) i un segon pas per l’esmentada pista de karting, decidiran la classificació final de l’Osona 2010. Els participants hauran de completar un recorregut de 395,14 kms., dels quals 83,10 kms., seran cronometrats.

A les 9h01 de dissabte vinent (dia 3), Membrado-Ribolleda, es situaran en el podi de sortida, ubicat en el Passeig de la Generalitat de Vic, on els donaran el senyal per prendre la sortida el 42 Ral·li d’Osona. El final de la cursa està previst a partir de les 22h00 en el mateix indret en que, els participants van prendre la sortida 13 hores abans.

Horarios - 42 Ral·li Osona.

 

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF