L’Autodromo de l’Algarve, un escenari nou per a Amàlia Vinyes.

La Supercopa Seat Leon 2010 rendeix la seva tradicional visita a Portugal. El tercer meeting del seu calendari es disputarà el proper cap de setmana (dies 2, 3 i 4 de juliol) en el Portimao, concretament en la pista de l’Autòdrom de l’Algarve. Després de l’excel·lent actuació que va completar en el circuit del Jarama, Amàlia Vinyes afronta la cita portuguesa amb cautela i amb l’objectiu prioritari de conèixer in-situ un traçat molt complex i amb característiques molt particulars.

Durant aquesta temporada, Amàlia està demostrant que no s’acovardeix quan ha d’afrontar nous reptes i a més els salda de manera molt positiva, a Portimao un altre vegada: Les referències que tinc de la pista de l’Algarve, no es caracteritzen per la senzillesa del traçat. M’han comentat que hi ha diferents canvis de nivell amb els canvis de rasant corresponent, revolt cecs... en fi, abans de res, caldrà aprofitar al màxim les sèries lliures per conèixer el circuit. Una vegada superada aquesta primera presa de contacte decidirem quina estratègia utilitzar. Així doncs, Amàlia és conscient de la dificultat que comporta la seva primera participació en Portimao, però no descarta cap opció abans de començar: Tot dependrà de com em senti a la pista, de vegades penses que tot serà molt complicat i a l’hora de la veritat et trobes amb confiança i decideixes afrontar objectius més optimistes... anirem pas a pas.

L’horari d’aquest cap de setmana té una variació pel que fa al que s’està aplicant en els escenaris espanyols. Cal recordar que coincideix amb el Campionat del Món de Turismes, a part de proves de diferents campionats portuguesos.
A Portimao, la jornada de divendres (dia 2) serà la més dura per als equips de la Supercopa Seat Leon espanyola. Es disputaran les dues mànigues d’entrenaments lliures (40’ cada una), a partir de les 10h20 i 13h50 respectivament, i a partir de les 17h45 es donarà la sortida als 30’ d’entrenaments oficials.
Entre les 14h15 i 15h10 de dissabte (dia 3) es correran les dues carreres a l’esprint (7 voltes cada una). La tradicional carrera de 14 voltes que posa el punt final al meeting, s’iniciarà a les 10h30 de diumenge (dia 4).

(*Els horaris esmentats són segons la franja horària de Portugal).

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF