Amàlia Vinyes disputa amb éxit la tercera cursa a Portimao.

Amàlia Vinyes (Baporo Motorsport) va posar tot de la seva part per poder competir a la tercera cursa (14 voltes) del meeting de la Supercopa Seat Leon 2010 a Portimao y va aconseguir completar la cursa en la 16ª posició. La cursa va està marcada per la duresa de les condicions climatològiques que van posar a prova fins a l’ultim moment la resistència tan dels pilots com de las mecàniques.

En aquesta tercera carrera, Amàlia va treure tot el seu geni i va començar de manera valenta la cursa a pesar de no estar del tot convençuda de poder completar les 14 voltes. Va avançar fins a deu posicions en les primeres voltes i va seguir a un excel·lent ritme que la va dur a millorar encara més a la classificació, fins a arribar a la 16º lloc esmentat. Aquest matí m’he trobat millor i he decidit prendre la sortida a veure que passava, per intentar-ho... les coses han sortit millor del que m’esperava, m’he trobat còmoda en la pista encara que notava que em faltaven forces. Al final contenta amb el resultat i sobre tot d’haver pogut acabar la carrera.

La pròxima cita d’Amàlia amb els circuits serà el primer cap de setmana de setembre, que disputarà, al costat del seu germà Joan, la cursa de la Copa d’Espanya de Resistència en el circuit d’Alcanyís.

Classificacions tercer meeting Supercopa Seat Leon 2010 - Autódromo del Algarve (Portimao).
3ª Carrera (14 voltes).
1.-Marc Carol, 27’46.731, 2.-Norbert Kiss, a 4.837, 3.-Oscar Nogues, a 10.524, 4.-Pol Rossell, a 17.230, 5.-Antoni Forné, a 25.790, ....16.-Amalia Vinyes, a 52.845. (Fins a 28 classificats).