Lluis Bigordà: Pensava estar més a prop dels meus rivals.

Lluis Bigordà-Joaquim Suriñach (Peugeot 107) no han començat amb bon peu el seu periple per la terra. La 8a posició aconseguida en el 5è Ral·li de La Guàrdia d’Urgell, vàlid per al Volant RACC-Desafio Mobil’1 Mavisa 2010, queda lluny del que havia previst el pilot andorrà per al seu debut en aquesta especialitat.

A l’especial espectacle, disputada dissabte, es va poder comprovar que Bigordà no es sentia a gust al volant del seu Peugeot 107 i perdia molts segons en una especial, es va córrer dues vegades, d’1’5 kms. A la continuació, el pilot andorrà tampoc va poder reaccionar i millorar posicions, encara que cal destacar com dada positiva que en repetir les especials millorava els registres.

Ara que en l’asfalt m’estava acostant els meus rivals... Em falta seguretat per llençar-me amb tan sols una passada de reconeixements. És cert que els de davant van a per totes des de l’inici, jo tinc dubtes i els segons van caient. Aquesta era l’opinió d’un Bigordá decebut després de deixar el seu Peugeot 107 en el parc tancat final. De tota manera, lluny de rendir-se, està cercant la solució per agafar aquesta confiança que li falta: Tenim més d’un mes fins que es disputi la propera carrera, intentarem fer un test en algun tram per anar agafant el ritme. De cara al campionat es pot descomptar una prova de terra, intentarem millorar en les dos que falten i aixì aquesta 8a posició la podrem descomptar.

Així doncs, Bigordà-Suriñach esperen afrontar amb més garanties d’èxit la propera cita del Volant RACC 2010, també sobre terra, que es celebrarà amb la localitat de Cervera com centre neuràlgic els dies 4 i 5 de setembre.

Classificació final 5è Ral·li de terra La Guàrdia d’Urgell/Volant RACC.
1.-Guerrero-Carulla, 50’04” , 2.-Carchat-Ribeiro, a 0’02”, 3.-Trius-Morales, a 1’00”, 4.-Paradell-Marin, 1’09” , 5.-Teixidor-Lucas a 1’10”.... 8.-Bigordà-Suriñach, a 2’51”.

Classificació provisional del Volant RACC.

1.-Joant Carchat 76 puntos, 2.-Victor Perez, 66 p., 3.- Jordi Trius y Joel Guerrero 52 p., 5.- Marc Paradell, 48 p., 6.-Lluis Bigordá, 42 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF