Albert Llovera amb diversos fronts oberts.

Malgrat que els calendaris que segueix durant aquesta temporada no tenen curses programades ara mateix, Albert Llovera segueix amb una activitat frenètica per preparar la segona part de la temporada, a més de fer acte de presència en tots els actes de promoció de seus sponsors i en uns altres en què la seva experiència personal té un interès prioritari per cercar solucions perquè els discapacitats puguin millorar la seva qualitat de vida.

A l’aspecte esportiu, durant les passades setmanes han estat d’un treball dur i intens per millorar la competitivitat de seus Abarth, S2000 i Proto respectivament, així detallava la seva activitat: He fet a prop de 10.000 kms., en deu dies. M’he desplaçat dues vegades a Itàlia, per completar dues jornades molt intenses de treball. Un primer dia amb els tècnics de Fadiel a Venècia i al dia següent amb els d’Abarth a Torí. Aquesta activitat la vam repetir dues setmanes seguides. Ha estat un esforç molt gran però ha valgut la pena, els resultats obtinguts han estat excel·lents de cara a completar una segona part de la temporada amb cotxes molt millorats. És evident en aquest moment, que la millora dels Abarth de Llovera estarà en dos vessants ben diferents: Així és, amb els tècnics d’Abarth hem treballat en diverses millores mecàniques, amb especial èmfasi en diferencials i canvi a l’espera de les evolucions de les suspensions. A Venècia l’atenció dels tècnics s’ha centrat en els comandaments que li permeten conduir només amb les mans. Concretament en l’apartat dels frens les millores són espectaculars. Només vull dir que em permetran frenar amb més tacte i, per tant, menys ajuda hidràulica.
Cal destacar que la tasca d’investigació de Llovera es veurà recompensada amb la instal·lació en cotxes de carrer del sistema de frenat que fins ara portava en els seus cotxes de competició: És cert, aquest sistema que hem incorporat fins a la prova de Guijuelo i que hem evolucionat durant les últimes temporades ha rebut el vistiplau perquè el puguin usar els discapacitats en els seus cotxes per millorar la seva seguretat.

Llovera farà les seves primeres proves en competició del nou sistema de frenada en la propera cita del Campionat de Catalunya de ral·lis, en aquest cas de terra, que es disputarà a La Guàrdia d’Urgell els dies 17 i 18 de juliol.

Conferenciant en la Wings for life - RACC

Una vegada més, amb l’arribada del Gran Premi de Catalunya al circuit de Montmelò, Red Bull i Wings for life van organitzar una jornada de treball amb investigadors de tot el món de l’esmentada associació, que realitzen un treball molt valuós per millorar el dia a dia dels lesionats medul·lars.
Un dels protagonistes que va prendre la paraula per explicar les seves experiències personals, va ser Albert Llovera, que amb la seva naturalitat habitual, va tractar tots els assumptes que es van proposar amb un lèxic clar i concís, per arribar tant als investigadors patrocinats per Red Bull com per als altres assistents a l’esdeveniment, com per exemple els pilots Nani Roma, Marc Coma, Dani Pedrosa o Marc Marquez entre altres.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF