Sordo i Llovera donen suport a les persones amb discapacitat.


El pilot d’Abarth ha decidit acceptar la invitació de les entitats CERMI-Cantàbria i el RACC, per participar al costat del pilot mundialista Dani Sordo, en una exhibició de conducció per a persones amb discapacitat que es farà en les instal·lacions del Karting La Roca, ubicat en la localitat càntabra de Quijas.

Assistir a l’esmentada exhibició ha obligat a Llovera a replantejar-se l’activitat del proper cap de setmana: És cert que teníem previst fer unes proves amb l’Abarth Proto disputant el Ral·li de La Guàrdia d’Urgell. El canvi d’activitat per a aquest dissabte era obligat, no podia desatendre la invitació de CERMI-Cantàbria i el RACC. No vaig dubtar un instant a posar a la seva disposició tota la meva experiència al volant, per ajudar a les persones amb discapacitat que assisteixin a l’exhibició.

Tornant de la cita càntabra, Llovera es centrarà en la preparació del Ral·li de Finlàndia, propera prova del seu calendari del S-WRC, que disputarà a partir del proper dia 27 de Juliol, data en què iniciarà els reconeixements de l’esmentat ral·li.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF