La Rabassa escenari de la segona cita de la Copa TT 2010.

En una zona adjacent a les instal·lacions del Campo de tir de La Rabassa, es disputarà diumenge vinent, dia 25, la segona prova de la Copa TT de Trial 4x4 d’Andorra 2010. Entre els pilots que han confirmat la seva presència a La Rabassa, cal mencionar als guanyadors de les diferents categories de la prova inicial de la Copa disputada a Ordino, Albert Cabanes (Extrem), Isidre Cabanes (Preparats) i Miquel Giró (Sèrie), que encapçalaran una inscripció de rècord.

Albert Cabanes actual campió d’Andorra de l’especialitat i màxim impulsor del campionat des dels seus inicis (fa dos anys), no dubta a afirmar que l’evolució positiva de la Copa, en tots els sentits, és evident, així ho comentava: De les anteriors edicions tots hem après i sobretot en el tema de seguretat s’ha millorat molt. Sóc dels què pensa que en aquest aspecte qualsevol esforç és poc, però cal reconèixer que per al bon desenvolupament de les proves s’havien de prendre mesures i crec que s’ha fet amb encert. Un altre aspecte que el pilot andorrà no va dubtar a destacar va ser el nivell de preparació dels equips que van participar en la prova inicial: Es va notar que els equips han preparat a consciència la Copa. Així la lluita que va haver-hi en la categoria de preparats va ser espectacular i augura molta igualtat en les proves que resten per disputar. Sense cap dubte en cadascuna de les categories per alçar-se amb el títol s’haurà de pilotar a un gran nivell.

Com dèiem, la inscripció del trial 4x4 de La Rabassa és de gran nivell, tant en quantitat com en qualitat. De moment en aquesta nombrosa llista es pot observar la presència d’equips d’Andorra i Catalunya. Cabanes també ens comenta que en un futur proper la presència d’equips francesos també serà nombrosa: Són diversos els pilots que m’han contactat per veure la possibilitat de competir en el certamen andorrà, de moment crec que el problema que tenen. és logístic, és a dir d’organitzar-se per preparar el desplaçament a Andorra, que en alguns casos no és gens fàcil.

Així doncs, diumenge vinent l’activitat en el camp de tir de La Rabassa serà intensa durant tota la jornada. Les verificacions (administratives i tècniques) i la primera presa de contacte amb el terreny centraran l’atenció dels participants fins a les 15h00, moment en què s’iniciarà la competició a les zones.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF