Llovera afronta amb confiança la part decisiva del Finlàndia 2010.

Una vegada finalitzada la fase prèvia en què els pilots, per un costat, reconeixen el recorregut mentre que els tècnics donen els últims tocs als vehicles de competició en el parc d’assistència, arriba l’hora de la veritat, es posa en marxa el crono i el marge per a la improvisació és mínima. Albert Lovera-Borja Rozada (Grande Punto Abarth S2000) es mostren molt confiats davant la fase definitiva del Ral·li Finlàndia 2010, quarta prova del seu calendari del campionat del món S-WRC d’aquesta temporada.

En el seu retorn a Finalndia després de 3 anys d’absència, Llovera no ha trobat massa variacions pel que fa al recorregut, aquesta era la seva opinió una vegada acabats els reconeixements: Algunes especials es repeteixen de manera parcial i fins i tot en la seva totalitat. Les pistes en general amples i enmig de boscos són molt ràpides, amples, terra compacta encara que amb molta pedra solta i pols. Com de costum les badades es poden pagar molt cares. Fins al moment la gran novetat és la calor que està fent, hem superats els 30º, res habitual per aquestes contrades, la sensació de xafogor és terrible. En referència a la seva mecànica el pilot d’Abarth també es mostra optimista: A l’últim test que vam fer abans de partir cap a Finlàndia tot va sortir bé. Després de la revisió habitual post jornada de proves, hem completat el shakedown sense sorpreses i... sembla que tot està en ordre per iniciar el ral·li aquesta mateixa tarda. Estem amb moltes ganes, davant un ral·li potser més complicat que de costum a causa de que és molt compacte, es disputa en dues etapes en comptes de les tres habituals.

Per començar, avui dijous (dia 29) es disputarà la primera especial de 4,19 kms., a partir de les 18h45 a les instal·lacions d’una estació de ski.
Durant la primera jornada del ral·li, divendres (día 30), els més de 100 equips participants hauran de superar 10 especials que totalitzen 147,27 kms., de velocitat. L’inici de l’etapa es donarà a les 6h30 des del parc d’assistència situat a les instal·lacions de l’àrea empresarial Paviljonki en ple centre de Jyvaskyla, i l’arribada dels equips una vegada completat el traçat es durà a terme, a la mateixa ubicació, a partir de les 22h00.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF