Llovera: Ho hem intentat i... seguirem lluitant.

No ha sortit bé, però Albert Llovera se n’anirà de terres finlandeses amb la tranquil·litat d’haver-ho intentat fins al límit de les seves possibilitats. És ben cert que Albert Llovera-Borja Rozada no tindran un bon record del Finlàndia 2010, han patit tot tipus d’adversitats i han posat el punt final a la seva participació, a causa d’un problema electrònic? El cas és que el motor del seu Grande Punto Abarth S2000 s’ha parat i no hi hagut cap opció de seguir. Aquest incident s’ha produït a la quarta especial (Leustu 21,35 kms.) d’aquesta segona jornada de competició.

Com comentava Albert ahir, els tècnics de PCR Sport pensaven que tindrien el Grande Punto llest per sortir avui i així ha estat: Hem sortit molt motivats i amb ganes d’afrontar sense reserves aquesta segona jornada del ral·li. Era molt difícil fer un bon resultat en la classificació ja que ahir no vam poder disputar 6 especials, malgrat tot volíem lluitar i superar quants més quilòmetres de velocitat millor. Tot ha anat bé en les tres primeres especials del dia, però en la quarta el motor s’ha parat, encara no sabem el motiu, i allà ens hem quedat. Sap greu però, de vegades, les carreres són així. Malgrat la manera en què s’ha desenvolupat el Finlàndia 2010, Llovera deixa Jyvaskyla cercant la part positiva d’aquesta setmana: Seguim aprenent molt cada vegada que estem en un ral·li del mundial. El recorregut d’una carrera com la finlandesa és molt exigent i t’obliga a treure el millor de tu mateix, no pots guardar res i és per tant una manera de progressar i seguir augmentant el nivell de pilotatge. En aquest aspecte me’n vaig satisfet i molt motivat per afrontar nous reptes, com Alemanya per exemple.
Així doncs, a partir d’aquest moment Albert canviarà el xip, d’aquí a tres setmanes té un altre compromís important i... complicat: Sí, és cert, la prova alemanya és la primera d’asfalt de la temporada i haurem d’organitzar-nos per fer les modificacions de terra a asfalt en el S2000 a part de fer una jornada de proves abans d’iniciar el viatge cap a Alemanya. Per a tot això tenim menys de tres setmanes...

Com bé diu el pilot d’Abarth, el seu proper repte és el Ral·li d’Alemanya una prova en què mai no ha competit i que es disputarà sobre asfalt els dies 20, 21 i 22 d’Agost.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF