La Copa TT 2010 inicia la seva fase decisiva a Arinsal.

Dissabte vinent (dia 21) es disputarà a Arinsal la tercera prova vàlida per a la Copa de Trial 4x4 d’Andorra 2010. La cita servirà per definir la classificació definitiva de la categoria de vehicles de sèrie, mentre que també pot resultar determinant per entreveure qui poden ser els triomfadors de les categories x-trem i preparats, als què encara els hi quedarà una oportunitat (X-TREM 4x4 Challenge d’Andorra) per lluitar pel títol d’aquesta edició del certamen esmentat.
Després de les proves d’Ordino i La Rabassa, Albert Cabanes (X-trem), Josep Bringué (Preparats) i Miquel Giró (Sèrie) són els millors posicionats per alçar-se amb el triomf, encara que la igualtat, sobretot entre els equips amb vehicles preparats i de sèrie, fa preveure emocions fortes.

En aquesta ocasió, el responsable de configurar el traçat i de vetllar pel bon desenvolupament de la carrera serà Antoni Andorrà, aquest és el seu comentari pel que fa a l’escenari i obstacles que es trobaran els participants: Repetirem la mateixa ubicació que en l’anterior edició, el lloc és molt cèntric i de fàcil accés per als aficionats i espectadors en general. Pel que fa al recorregut cal mencionar que hi haurà 7 zones amb diferents graus de dificultat. Aprofitarem els desnivells del terreny per marcar-les i si cal, afegirem algun element artificial, com a troncs, pedres, etc.

Com és habitual, les verificacions (administratives i tècniques) marcaran el punt de partida del Trial 4x4 d’Arinsal. A partir de les 15h00 els membres dels equips inscrits tindran opció de tenir un contacte visual amb el recorregut i a partir de les 16h00 està previst que els vehicles vagin cap a les diferents zones per iniciar la competició sobre el terreny. A partir d’aquest moment seran 4 hores de lluita intensa per superar els obstacles previstos per l’organització en el menor temps possible.

Classificacions provisionals de les diferents categories:
X-TREM:

1.-Albert Cabanes, 30 punts, 2.-Eduard Aguilo, 20 p., 3.-Pere Ache, 16p., 4.- Marc Ambor, Ernest Raventos i Juli Filloy 12 p.

PREPARATS:

1.-Josep Bringué, 24 punts, 2.-David Choy, 20 p., 3.-Daniel Bringué, 16 p., 4.-Lluis Montserrat, 16 p., 5.-Isidre Cabanes, 15 p.

SÈRIE:

1.-Miquel Grió, 27 punts, 2.-Antoni Fuentes, 25 p., 3.-Xavo Prats, 20 p., 4.-Joel Martinez, 18 p., 5.-Virgili Soteras, 6 p.

*Cada participant descomptarà el pitjor resultat (comptant una no participació com a resultat a descomptar) després de completades les quatre curses, tres en el cas de la categoria Sèrie, per establir la classificació final.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF