El TT d’Arinsal consolida a Giro-Iglesias en el primer lloc dels SÈRIE.

La prova d’Arinsal, 3ª del calendari de la COPA TT d’Andorra 2010, va atorgar el primer títol de campions de la categoria de vehicles de Sèrie, a l’equip format per Miquel Giró i Alberto Iglesias. La segona posició assolida a Arinsal, el triomf va ser per Joel Martinez-Helder Lopes, va ser suficient per guanyar una categoria en la que cap equip ha aconseguit repetir triomf en las tres curses disputades.
Tot al contrari que a les altres categories: a la X-TREM Albert Cabanes-Lluís Carrera van confirmar el seva tercera victòria consecutiva, mentre que entre el preparats, David Choy-Claudi Ribeiro van repetir la primera posició que ja van aconseguir a La Rabassa.

La categoria X-TREM és plantejava d’inici com un cara a cara entre Albert Cabanes i Marc Ambor, una avaria mecànica després d’una arriscada maniobra a la zona 7 semblava que deixava sense opcions al triomf als, fins ara, dominadors absoluts de la categoria. La penalització per la pèrdua de temps no ha estat un entrebanc prou seriós pel líder de la categoria, que fent honor a la seva experiència, superava finalment al seu rival.

Entre els PREPARATS, s'ha viscut un altre jornada d’emocions fortes a Arinsal. Va ajudar i molt, el selectiu traçat preparat per Antoni Andorrà, que va obligar als equips participants a esforçase al màxim per mantenir intactes les opcions al títol.
David Choy-Claudi Ribeiro s’han acabat imposant en la dura jornada, una victòria molt treballada per davant dels germans Bringué que no van poder completar el recorregut per avaria a la meitat de la prova, amb tot continuen sent uns seriosos aspirants al títol.
La reaparició d’Isibre Cabanes-Antoni Tarrés, triomfadors a Ordino, que s’intuïa com un revulsiu en aquesta categoria no ha tingut el final esperat i problemes mecànics en l’equador de la prova el deixaven sense puntuar per segon cop consecutiu.

Miquel Giró-Albert Iglesias amb Suzuki Vitara s’han alçat finalment amb el títol de la categoria SÈRIE al situar-se en el segon lloc del podi d’avui, l’avaria mecànica de Josep Pujols i l’absència d’Antoni Fuentes que no es va inscriure a Arinsal, han facilitat la victòria de l’equip Giró-Iglesias. Jöel Martinez ha estat l’últim vencedor de la Copa 2010.
Giró comentava així el seu pas per la Copa TT 2010: La categoria ha estat molt disputada. En cada prova ha agugmentat la dificultat i Arinsal ha estat el punt culminat, les zones han estat extremadament tècniques i exigents, la feina feta pel meu copilot Albert ha estat formidable i sens dubte la seva experiència en el 4x4 ha estat determinant en el èxit assolit.

La propera i última cita de la copa TT 2010 tindrà lloc a Bixissari els propers 8, 9 i 10 d’octubre.

Classificació categoria EXTREM.
1.-Albert Cabanes-Lluis Carrera (Land Rover Defender), 10911 punts, 2.-Marc Ambor (Nissan Patrol GR), 14938 p.,
Classificació categoria PREPARATS.

1.- David Choy-Claudi Ribeiro (Land Rover Defender), 14835 punts, 2.-Josep Bringué-Ivan Bringué (Suzuki Santana), 17089 p., 3.- David Alonso-Roger Troguet (Nissan Patrol GR) 17245 p.
Classificació categoria SÈRIE.
1.- Joel Martinez-Helder Lopes (Nissan Patrol GR), 5328 punts, 2.-Miquel Giró-Albert J. Iglesias (Suzuki Vitara), 8615 p., 3.- Xavi Prats-Bruno Prats (Range Rover) 12562 p.

 

Servei de premsa

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF