Llovera-Rozada superen la part més difícil del Ral·li Alemanya 2010.

Albert Llovera està superant amb gran eficàcia i un esforç digne d’elogiar, la seva primera cita amb l’asfalt en el Campionat del Món S2000 d’aquesta temporada. Després de completar les dues primeres etapes, Albert Llovera-Borja Rozada (Grande Punto Abarth S2000) ocupen la 7a plaça de la classificació provisional del SWRC de la prova alemana, a 20’50”, dels equips que estan lluitant pel triomf.
A la jornada d’avui, els Skoda Fabia dels equips suecs, Andersson-Fredriksson i Sandell-Axelsson han aconseguit desbancar de la primera posició al Ford Fiesta de Prokop-Tomanek (CZ). Els tres equips, separats per menys de 6”, fan preveure emocions fortes per a demà.

La tan temuda etapa de la zona militar de Baumholder s’ha desenvolupat sense grans contratemps per a Llovera i el seu equip, el mateix explica la experiència: Com estava previst ha estat una etapa molt exigent físicament, i en aquests moments el cansament acumulat comença ha fer efecte tant en els pilots com a les mecàniques. De tota manera hem superat més de 12 hores de competició, acumulant gairebé 2 hores de trams de velocitat i hem pogut entrar l’Abarth en el parc tancat final desprès de fer-li una bona revisió de cara a la jornada de demà. Avui a part d’una punxada a la tercera especial, hem fet més o menys 6 kms., amb una roda del darrere punxada, i una virolla en la primera passada del tram llarg, tot s’ha desenvolupat segons el que havíem previst. Estic molt satisfet d’haver arribat fins aquí però ara cal trepitjar el podi final com sigui... De les paraules de Llovera es desprèn una gran motivació per completar el seu primer ral·li d’asfalt de l’any: Així és, estic molt cansat, però em sembla que la motivació supera, i de molt, el cansament i la tensió que hem acumulat aquesta setmana a Trier. De tota manera... estic convençut que falta el millor, almenys lluitarem fins al final.

Per aconseguir el seu objectiu el pilot d’Abarth encara haurà de superar una tercera etapa de 85,69 kms., de velocitat, repartits en un bucle de dos especials que es disputarà en dues ocasions i una especial dins la localitat (creua el casc antic de la ciutat) de Trier de 4,37 kms., que donarà pas al podi final del Ral·li d’Alemanya 2010.

Classificació provisional S-WRC del Ral·li d’Alemanya després de la 2a etapa.

1.- Andersson-Frediksson (Skoda Fabia),3h19’40.3 , 2.- Sandell-Axelsson (Skoda Fabia), a 0’ 04.6 , 3.- Prokop-Tomanek (Ford Fiesta),a 0’05.8 , 4.- Brynildsen-Menkerud (Skoda Fabia) a 2’12.1 , 5.-Pons-Haro (Ford Fiesta) a 3’17.9 ... 7.-Llovera-Rozada ( Abarth Grande Punto) a 20’50.4 .

 

Servei de premsa.

.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF