Llovera: Estic molt satisfet d’haver completat el Ral·li d’Alemanya.

Albert Llovera mostrava la seva satisfacció a l’arribada al parc tancat final del Ral·li d’Alemanya d’aquesta temporada. La 8a plaça a la classificació final del SWRC, és el millor reconeixement a l’excel·lent treball del pilot d’Abarth i al seu equip, en un ral·li que va començar amb dubtes, per no haver tingut la possibilitat de preparar-lo com els hi hagués agradat i que ha acabat amb Albert Llovera-Borja Rozada i el Grande Punto S2000 en el podi final de la prova, felicitats per tots els aficionats i... els rivals, que una vegada més s’han rendit davant la capacitat de sacrifici d’Albert LLovera.
Llovera-Rozada van completar la cursa amb una desavantatge de gaire-be 30’ respecte al al guanyador, l’equip suec de Skoda Sandell-Axelsson.

Abans de pujar a l’esmentat podi, Albert recapitulava d’aquesta manera els principals obstacles que he hagut de sortejar aquests dies: Durant la primera i aquesta última etapa la mitjana de corbes a superar amb el fre de mà ha estat d’1 per Km., cronometrat, només se’ns ha parat el cotxe una vegada i hem fet una virolla, per a mi és tot un èxit. Un altre aspecte positiu és que en totes les especials, en les segones passades hem baixat nostres cronos de manera clara. El no córrer sobre asfalt de manera habitual potser provoca certa desconfiança... en les passades inicials. En fi, són detalls que anirem analitzant en les setmanes vinents i que ens ajudaran en el futur. El que si és cert és que quan tornem a competir a Trier ho farem convençuts de les nostres possibilitats, seguirà sent un ral·li molt complicat però... l’afrontarem d’altra manera. Una vegada acabada la prova, Llovera, pensa canviar el xip de manera radical: Si que el faré però no pensant en carreres. Ara mateix necessito desconnectar i recuperar la meva forma física que en aquests moments està molt tocada. Tenim cinc setmanes per davant per preparar el Ral·li de França, i aquesta vegada si que intentarem acudir amb una millor posta a punt per ser més competitius des de l’inici.

De tota manera, abans de poder gaudir del merescut descans, Albert Llovera encara haurà de superar una última prova d’esforç, el retorn a casa. Són, més o menys, 2000 kms., els quilòmetres que separen la ciutat alemanya d’Andorra i que Albert farà amb cotxe... en aquests moments crec que s’acaben tots els qualificatius.

Com esmentava l’Albert, el Rally de França es la propera cita en el seu calendari de Campionat del Món S2000, es disputarà la primera setmana d’Octubre (dies 1, 2 i3). Les especials de velocitat també seran sobre asfalt.

Classificació final S-WRC del Ral·li d’Alemanya.

1.- Sandell-Axelsson (Skoda Fabia), 4h17’37.1 , 2.- Prokop-Tomanek (Ford Fiesta) , a 0’ 04.7 , 3.- Andersson-Frediksson (Skoda Fabia) ,a 3’12.6 , 4.- Brynildsen-Menkerud (Skoda Fabia) a 3’15.2 , 5.-Pons-Haro (Ford Fiesta) a 6’00.1 ... 8.-Llovera-Rozada ( Abarth Grande Punto) a 29’40.8 .

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF