Lluis Bigordá: Hem de millorar en les primeres passades.

Lluis Bigordá-Joaquim Suriñach (Peugeot 107) estaran al podi de sortida de l’11 Ral·li de terra de Cervera, dissabte vinent (dia 4) a partir de les 15h00. La prova, una vegada més organitzada per WRC Management, és la cinquena del calendari del Volant RACC-Desafio Mobil’1 Mavisa 2010, segona que es disputa sobre terra. Per a Bigordá serà decisiu de cara a la recta final de la temporada agafar el ritme de competició de la terra, on cal ser ràpid des de l’inici però amb només una passada anterior per les especials, sens dubte la gran diferència pel que fa a l’asfalt a què Bigordá ha d’habituar-se.

Després dels resultats de La Guàrdia era evident que el problema radicava en la falta de confiança a les primeres passades per les cronometrades, amb només una passada de reconeixements per a mi no és fàcil llançar-me a per totes des de l’inici. Després d’una jornada de proves hem treballat el tema i espero estar a Cervera més a prop dels més ràpids des del primer tram. A la terra també hi ha un resultat a descartar i espero que sigui el de La Guàrdia. Així s’expressava Lluis Bigordá recordant la seva complicada experiència en el seu debut a la terra. De cara a la segona part de la temporada el seu objectiu serà recuperar posicions a la classificació del Volant i estar entre els tres primers al final: Lluitarem per aconseguir la tercera plaça, en els tres ral·lis que queden (2 de terra i 1 d’asfalt). Joan (Carchat) i Victor (Perez) estan molt lluny en la seva lluita particular, per darrere hi ha més igualtat però no hi ha dubte que les meves possibilitats passen per millorar a les dos proves de terra que es disputen aquest mes de setembre.

Classificació provisional del Volant RACC 2010 - després de quatre ral·lis (3 d’asfalt i 1 de terra).

1.-Joant Carchat 76 punts, 2.-Victor Perez, 66 p., 3.- Jordi Trius y Joel Guerrero, 52 p., 5.- Marc Paradell, 48 p., 6.-Lluis Bigordá, 42 p.

11 Ral·li de terra Cervera.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF