Machado ja prepara el Campionat d’Espanya.

Àlex Machado i el seu equip, AVRacers, no han dubtat a interrompre les vacances d’estiu per preparar la decisiva cita d’Alcalá del Rio (Sevilla) que es disputarà el primer cap de setmana del proper mes de setembre. Serà el segon meeting del Campionat d’Espanya de Karting 2010 - Aleví, en què el jove pilot andorrà té clares opcions d’encetar el seu palmarès amb el títol de campió de l’esmentada competició.

Cal recordar que en les instal·lacions del karting de Cartaya (Huelva), fa més o menys un mes, Machado va completar una espectacular actuació amb el triomf i la segona posició en les dues carreres disputades, Així doncs, un triomf en una de les dues carreres que es disputaran a la pista sevillana, seria suficient perquè el trofeu de campió d’Espanya de Karting de la categoria Aleví viatgés per primera vegada fins a Andorra.

Davant aquesta perspectiva tan favorable, Machado i els seus tècnics no han dubtat a desafiar les altes temperatures que cal suportar a l’escenari del meeting decisiu, per dur a terme dues jornades de proves. A més de 40º de temperatura, el treball no és fàcil però Àlex està convençut que serà positiu de cara a les carreres decisives, així ho explicava: Malgrat que conec la pista a l’haver competit i entrenat en altres ocasions, sempre va be poder entrenar per recordar les característiques de la pista a part de rodar material i mantenir intacte el ritme de competició. En aquests moments Àlex es troba tranquil i confiat en les seves possibilitats encara que, malgrat tenir només 10 anys, l’experiència ja li diu que les carreres cal disputar-les: És cert que ara mateix no sento cap tensió, suposo que a mesura que s’acosti el moment de competir aniran apareixent els nervis. També tinc clar que al moment de posar en marxa el kart i començar a competir tot s’oblida i et concentres a estar en les posicions davanteres, i si es pot guanyar molt millor.

Així doncs, els dies 4 i 5 de setembre es decidiran al Circuit de Sevilla de karting, situat a Alcalá del Río, qui serà el campió de la categoria Aleví del Campionat d’Espanya 2010 i Àlex Machado té moltes possibilitats d’aconseguir-ho.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Karting 2010 - Aleví.
1.- Àlex Machado (Birel) 85 punts 2.-Eliseo Martinez (TopKart) 81 p., 3.- Adrian Muñoz (TonyKart) 70 p., 4.- Daniel Ferreira (Birel) 64 p., 5.- Xavier Lloveras (FA) 62 p., 6.- Sergio Villanueva (Maranello), 62 p., 7.- Sergio Caballo (Birel) 61 p., 8.- Alain Zaragoza (FA) 52 p., 9.- Roberto Calatayud (PCR) 50 p., 10.- Bosco del Moral (Birel) 49 p., (Fins a 34 classificats).

(De les quatre carreres (dos en cada meeting), a la classificació final no es comptabilitzarà el pitjor resultat de cada pilot).

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF