Alcañiz escenari de bons records per a Amàlia i Joan Vinyes.

El Campionat d’Espanya de Resistència recupera l’activitat el proper cap de setmana (dies 4 i 5 de setembre) a les instal·lacions de MotorLand (Alcañiz), pista on van assolir un triomf la passada temporada. Després de més de dos mesos d’inactivitat, els germans Vinyes i el seu equip (Baporo Motorsport) afronten la part decisiva de la temporada amb l’objectiu de mantenir l’Amàlia en la part alta de les classificacions, tant l’absoluta, en què actualment és la 4ª classificada, com de la categoria D4, de la qual és la líder després de disputar-se els tres primers meetings.

Amàlia espera mantenir la trajectòria positiva que va iniciar al final del passat mes de març a València que l’ha portat a trepitjar tots els podis dels circuits en què ha competit, així ho comentava abans de desplaçar-se a Alcañiz: És cert que estem mantenint una línia molt regular i així hem de seguir per estar en la part alta de les classificacions dels diferents campionats. Fer dos podis el mateix cap de setmana és molt difícil a causa de l’handicap, estar en el podi sempre suposa un temps extra d’aturada al pit-lane en la següent carrera i recuperar aquests segons a la pista és pràcticament impossible si la carrera discorre en condicions normals. Joan coincideix amb la seva germana en l’estratègia a seguir, aquest és el seu comentari: Perquè les opcions d’Amàlia es mantinguin intactes cal mantenir la regularitat que hem tingut en la primera meitat del campionat. En la primera carrera del meeting la quarta plaça serà el nostre objectiu fora que hi hagi opcions de triomf. Amb la posició esmentada no perdem gaires punts i a més rebaixem al mínim el nostre handicap. A la segona carrera l’objectiu ha de ser una plaça en el podi. Aquest és el plantejament, sobre la pista veurem que passa...

L’activitat en la pista de MotorLand, per als participants de les categories D3 i D4, s’iniciarà dissabte vinent (dia 4) amb les disputes de les dues mànigues d’entrenaments lliures, de 45’, a partir de les 9h00 i 11h40 respectivament. Les sèries cronometrades (20’) es disputaran, com és habitual, de manera consecutiva a partir de les 14h50.
Durant diumenge (dia 5) es correran les dues carreres (48’ + 1 volta cada una), la sortida de la primera es farà a les 9h00, mentre que a les 12h30 es posarà per segona vegada el semàfor verd per als equips de les categories esmentades.

Classificació de la categoria D4 del CER 2010, abans del meeting d’Alcañiz:
1.-Amàlia Vinyes, 36 puntos, 2.-Pol Rosell y Miguel Toril. 29 p., 4.- Javier Ibran y Oscar Nogués 28 p.
Classificació general del CER 2010, abans del meeting d’Alcañiz:

1.- Roberto Carreton y Luis Calleja, 149 p., 3.- Estanis Manuel, 145 p., 4.- Amàlia Vinyes , 142 p., 5.- Pol Rosell y Miguel Toril, 127 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF