Lluis Bigordá-Quim Suriñach no es rendeixen...

Lluis Bigordá-Joaquim Suriñach (Peugeot 107) no van poder superar la 6a posició en el 2n Ral·li de terra de la Selva, vàlid per al Volant RACC-Desafio Mobil’1 Mavisa 2010. El pilot andorrà no va poder superar a Vidreres la seva assignatura pendent a les proves de terra, les primeres passades han marcat una vegada més la seva actuació en un ral·li. Ara és moment de canviar de xip, el pilot andorrà espera aprofitar l’última prova de la temporada sobre asfalt per lluitar fins a l’últim moment pel podi del Volant 2010.

A Vidreres, tot ha seguit igual, les primeres passades no han sortit bé, seguim perdent massa temps. En les següents passades hem rebaixat molt el temps, però els rivals tampoc no fallen i és molt complicat recuperar posicions... pensava que m’adaptaria millor a la terra però... Així s’expressava Bigordá després de completar l’última cita sobre terra. Malgrat tot el pilot andorrà es va trobar amb més confiança en un terreny tècnic com el de Vidreres: La veritat és que m’he sentit bé en aquestes pistes estretes i amb fang, m’hagués agradat avançar alguna plaça per llimar diferències amb els què em precedeixen ala provisional del Volant, però no ha estat possible....

A Manresa, concretament en la disputa del Ral·li 1000 viratges, Bigordá-Suriñach tindran l’última possibilitat de sumar punts en seu haver del Volant 2010. La cita serà els dies 8 i 9 d’octubre.

Classificació final 2n Ral·li de terra de la Selva/Volant RACC.

1.-Carchat-Ribeiro, 1h09’24”, 2.-Perez-Olivé, a 1’34”, 3.-Teixidor-Sabater, a 1’40”, 4.- Llobera-Torres, a 1’59”, 5.- Paradell-Marin, a 2’45”, 6.-Bigordá-Suriñach, a 2’52”.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF