Amàlia Vinyes s’enfrontarà als millors d’Europa, a Cheste.

L’Eurocup Seat Leon 2010 arriba al Circuit de la Comunitat Valenciana i la pilot de l’equip Baporo MotorSport, Amàlia Vinyes, aprofitarà l’ocasió per mesurar-se als especialistes europeus de la Seat Leon en un escenari en què ha competit en diverses ocasions.

Afronto amb moltes ganes, sobretot d’aprendre, la meva primera participació en el certamen internacional de la Seat Leon. Intentaré estar a l’altura de les meves millors actuacions a Cheste i aconseguir registres que em permetin aconseguir estar en posicions avançades després de la sèrie d’entrenaments oficials i en les carreres... evitaré entrar en les lluites, que amb tota seguretat, es formaran sobretot a les primeres voltes. Anirem superant les diferents parts d’un meeting sense pressió. Amb aquestes paraules, l’andorrana defineix el que espera del proper cap de setmana a Cheste. Pel que fa a cercar una mica de tensió en la primera participació d’Amàlia a l’Eurocup Seat Leon, podem fer menció del fet que en aquesta ocasió no serà l’única fèmina a la pista: És cert, a la pista valenciana hi haurà la pilot francesa, Marlene Broggi, habitual a l’Eurocup i... veurem a quin nivell estem. Rivalitat entre nosaltres? Doncs no, per mi serem 30 pilots a la graella de sortida i en el meu cas, la lluita contra Marlene serà la mateixa que contra els altres pilots.

Els pilots de l’Eurocup Seat Leon, que compartiran protagonisme amb el Campionat del Món de Turismes entre altres certàmens, començaran la seva participació a la pista divendres vinent (dia 17) amb la disputa dels entrenaments lliures, dues mànigues de 30’ que s’iniciaran a les 11h45 i 15h15 respectivament.
Durant la jornada següent (dissabte dia 18), es durà a terme la màniga d’entrenaments oficials (30’) a partir de les 10h30, mentre que el semàfor es posarà verd a les 14h20 per iniciar a la primera de les carreres, també d’un màxim de 30’,
El meeting es tancarà diumenge (dia 19) entre les 11h50 i les 12h20, marge en què es correrà la segona de les carreres.

 

Amàlia domina de manera absoluta la Copa d’Espanya de Resistència 2010.

Una vegada disputats els quatre meeting inicials del calendari del CER 2010, és a dir a falta de dos, Amàlia Vinyes no només domina la classificació provisional de la categoria D4, sinó que a més és la líder de la provisional absoluta, seguida en ambdós casos pels també pilots de Baporo MotorSport, Pol Rosell i Miguel Toril.

Classificació provisional de la Copa d’Espanya de Resistència 2010, categoria D4:
1.-Amàlia Vinyes, 53 punts, 2.-Pol Rosell y Miguel Toril. 46 p., 4.-Joan Vinyes, 36 p., 5.-Harriet Arruabarrena y Antonio Aristi, 35 p.

Classificació general del CER 2010:
1.- Amàlia Vinyes, 203 punts, 2.- Pol Rosell y Miguel Toril, 188 p. 4.-Roberto Carreton y Luis Calleja, 182 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF