Amàlia Vinyes amb problemes en la recte final de l’Eurocup Seat Leon.

Amàlia Vinyes, al volant d’un Seat Leon preparat per l’equip Baporo MotorSport, ha completat una actuació irregular en el meeting final de l’Eurocup Seat Leon disputat al Circuit de la Comunitat Valenciana. La pilot andorrana va tenir els seus millors moments durant la primera carrera i la primera meitat de la segona en què lluito de teu a teu amb pilots habituats a les especificacions tècniques habituals a la Leon europea. Precisament aquests detalls tècnics, rodes i frens sobretot, van ser els que van complicar l’actuació a Amàlia i els seus tècnics durant les mànigues d’entrenaments.

La segona carrera també es va iniciar amb bon feeling per a la pilot de Baporo MotorSport, no solament va mantenir la posició en la sortida sinó que es va mostrar molt activa en les lluites que es van plantejar, semblava que estar entre els deu millors era possible. Però a partir de meitat de carrera no va poder mantenir el ritme i va perdre diverses places. Davant la impossibilitat de seguir lluitant com en les primeres tornades em vaig limitar a acabar la carrera, no podia fer oposició als pilots que volien avançar-me i per tant vaig optar per l’opció de deixar-los passar i seguir fins al final a un ritme més lent. Aquestes eren les paraules d’Amàlia després d’entrar el cotxe en el parc tancat de final de carrera.
La setmana vinent seguirà l’activitat per a la menor dels Vinyes, en aquest cas el circuit de Navarra serà l’escenari en què es disputarà el quart meeting de la Supercopa Seat Leon.

Classificacions Eurocup Seat Leon 2010 - Circuit de la Comunitat Valenciana (Cheste).
2ª Carrera (13 voltes).

1.-Pepe Oriola, 23’43.504, 2.-Pol Rosell, a 3.633, 3.-Francisco Carvalho, a 4.256, 4.-Duarte da Costa, a 4.939, 5.-Diego Puyo, a 5.932, ....17.-Amàlia Vinyes, a 37.6855. (Fins a 21 classificats).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF