A Cheste, Josep M. Dabad debutarà a l’Eurocup Seat Leon.

Josep M. Dabad, estarà entre els participants del meeting que tanca el calendari de l’Eurocup Seat Leon 2010, que es correrà en el Circuit de la Comunitat Valenciana ubicada a Cheste (València). Així doncs, Dabad disputarà per primera vegada al certamen internacional de la marca catalana, encara que també és cert que alguns dels rivals que estaran a la graella de sortida a la pista valenciana els coneix a la perfecció ja que són habituals de la Supercopa Seat Leon espanyol.

Estic molt il·lusionat amb l’oportunitat de poder competir amb els millors especialistes europeus de la Seat Leon. No hi ha dubte, que m’agradaria estar entre els més ràpids, però sóc conscient de que serà molt difícil, el nivell serà molt alt. Tinc clar que és una oportunitat per seguir acumulant una experiència que pot ser molt vàlida en un futur proper. Treballaré per aprofitar l’ocasió. Així es planteja el cap de setmana a Cheste Josep M. Dabad que a més, de manera puntual, tornarà a competir amb l’equip amb què va debutar al món dels turismes: Retrobar-me amb els companys de la passada temporada també és un fet que em motiva. Veurem com es desenvolupa el cap de setmana però, com he dit abans, posaré tot de la meva part per completar un bon meeting en tots els aspectes.

L’activitat a l’escenari esmentat s’iniciarà divendres vinent (dia 17). Els entrenaments lliures, dues mànigues de 30’ que s’iniciaran a les 11h45 i 15h15 respectivament, donaran el punt de partida als equips que lluitaran pel triomf a l’Eurocup Seat Leon.
La màniga d’entrenaments oficials (30’), dissabte (dia 18) a partir de les 10h30, definirà la graella de sortida de la primera de les carreres que començarà el mateix dia a les 14h20, amb un màxim de 30’ i sortida llançada.
A les 11h50 de la següent jornada (diumenge dia 19) es completarà el meeting, amb la disputa de la segona de les carreres, també programada a un màxim de 30’, però en aquesta ocasió amb sortida aturada.


Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF