Josep M. Dabad tot perfecte... fins a la primera carrera.

Semblava que Josep M. Dabad completaria un excel·lent cap de setmana en el Circuit de la Comunitat Valenciana davant els millors especialistes de l’Eurocup Seat Leon. En les sèries d’entrenaments, tant lliures com oficials, el pilot andorrà va estar entre els capdavanters... però a la primera carrera del meeting tot es va torçar i Dabad no va poder passar del segon revolt del circuit valencià, un toc per darrera d’un altre rival el va treure de la pista i va quedar enganxat a la sorra de l’escapatòria, així doncs cap opció a continuar.

Dabad va acabar els entrenaments lliures molt satisfet del rendiment que havia tingut en la pista en les dues sèries lliures: Acabar en la sisena posició tant en la primera tanda que s’ha corregut amb l’asfalt sec com en la segona en mullat em dóna un plus de moral molt important per afrontar l’hora de la veritat. Cal destacar també, que en cap moment he tingut la sensació d’arriscar, forçant una mica hagués pogut millorar. Veurem que passa demà però estic molt motivat. Aquestes eren les paraules del pilot andorrà en acabar està primera jornada de l’Eurocup del Leon a Cheste.

En els entrenaments oficials, va seguir l’excel·lent progressió amb què va començar la seva participació en el final de l’Eurocup, va estar en tot moment entre els deu millors situant-se al final en una vuitena plaça (1’46.985) que el situava en la part davantera de la graella de sortida. Concretament en la tercera línia a causa de que pilots que el van superar en el crono tenien pendents sancions del meeting anterior. Dabad es mostrava pletòric al final d’aquesta sessió: Estar entre els vuit millors de l’europeu és un gran resultat per a mi. De tota manera això és només l’inici, veurem si puc fer una bona sortida en la carrera i puc lluitar pels llocs del davant, segueixo pensant que no serà fàcil, de tota manera mai no he estat tan a prop i l’intentaré fins a l’últim moment.

La sortida decidida en la primera carrera, es va torçar molt aviat pel toc que li va donar un rival per darrere, l’abandonament va ser inevitable. Aixì explicava Dabad l’incident en arribar a l’assistència: En el primera revolt hi hagut una mica de tot, però he pogut seguir. No així en la següent en què he notat un cop a la part del darrere del cotxe i m’he trobat fora de la pista... i el que és pitjor, sense opció a continuar la carrera.

Demà a partir de les 12h20, Josep M. Dabad tindrà una segona oportunitat en la disputa de la segona i última carrera del meeting final de l’Eurocup Seat Leon 2010.

Classificacions Eurocup Seat Leon 2010 - Circuito de la Comunitat Valenciana (Cheste).
Entrenaments cronometrats.

1.-Gabor Weber, 1’46.402, 2.-Oscar Nogues, a 0.058, 3.-Michael Rossi, 0.259, 4.-,Lourenço Veiga, a 0.323, 5.-Marcos de Diego, a 0.446, ... 8.-Josep M. Dabad, 0.583 . (Fins a 27 classificats)

1ª Carrera (13 voltes).

1.-Pepe Oriola, 23’49.206, 2.-Marcos de Diego, a 2.774, 3.-Gabor Weber, a 4.215, 4.-Miguel Toril, a 21.266, 5.-Diego Puyo, a 21.749, (Fins a 21 classificats).


Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF