Josep M. Dabad, excel·lent inici... amb final complicat.

Semblava que Josep M. Dabad completaria un excel·lent cap de setmana en el Circuit de la Comunitat Valenciana davant els millors especialistes de l’Eurocup Seat Leon. A les sèries d’entrenaments, tant lliures com oficials, el pilot andorrà va estar entre els millors... però en les carreres la situació es va complicar, a la primera no va poder passar a la part inicial del circuit després de diversos tocs, mentre que a la segona la situació va millorar i va aconseguir acabar en la 12a posició, però sense poder evitar diversos contratemps a l’inici.

A la segona carrera, sortint de la part del darrere de la graella de sortida, va haver de superar els inconvenients mateixos d’aquesta plaça encara que al final va aconseguir concretar una bona recuperació que el va portar a la 12a plaça, un lloc que en aparença pot resultar positiu però que no va deixar del tot satisfet a Dabad, que s’havia marcat posicions més ambicioses per a aquest meeting.
M'en vaig decebut de Cheste, malgrat haver millorat de manera notable en aquesta carrera, em queda la sensació de que se m’ha escapat una ocasió d’estar entre els millors... en fi haurem de seguir lluitant perquè estic convençut que el marge de millora és ampli.

Els equips de la Supercopa Seat Leon 2010 es desplaçaran el proper cap de setmana (dies 25 i 26) al circuit de Navarra per disputar el quart meeting de l’esmentat certamen de la marca catalana.

Classificacions Eurocup Seat Leon 2010 - Circuit de la Comunitat Valenciana (Cheste).
2ª Carrera (13 voltes).

1.-Pepe Oriola, 23’43.504, 2.-Pol Rosell, a 3.633, 3.-Francisco Carvalho, a 4.256, 4.-Duarte da Costa, a 4.939, 5.-Diego Puyo, a 5.932, ....12.-Josep M. Dabad, a 27.915. (Fins a 21 classificats).

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF