A Los Arcos, Amàlia Vinyes torna a la Supercopa Seat León.

Amàlia Vinyes, al volant del Seat Leon preparat per Baporo Motorsport, estarà entre els pilots que competiran en el quart meeting de la Supercopa Seat Leon que tindrà com a escenari el circuit de Navarra, unes instal·lacions completament noves ubicades en la localitat de Los Arcos. Amàlia afronta la segona part de la temporada amb la confiança de seguir millorant i anar acostant-se, cada vegada més, als més ràpids de l’esmentat campionat.

La pilot andorrana va tenir l’oportunitat de conèixer la pista navarresa a principi de setembre en una jornada de proves en què va tenir ocasió de participar, en acabar la impressió va ser positiva, aquestes eren les seves paraules: Vaig acabar molt satisfeta del treball que vam fer en la pista dels Arcs. Vam fer diverses sèries simulant competició... en fi tot perfecte. Veurem si podem repetir en la carrera les bones sensacions d’aquella jornada. Pel que fa al traçat em va semblar bonic encara que si que és cert que en algunes escapatòries el mur es veu molt a prop... sempre comparant amb altres escenaris en què competim habitualment. De cara al meeting, de proper cap de setmana, Amàlia es mostra amb ganes i sempre esperant millorar: Sobretot en la sèrie d’entrenaments oficials, el repte és intentar treure el màxim rendiment dels pneumàtics nous per aconseguir un temps que ens situi en una posició avançada de la graella de sortida. Veurem que passa aquesta vegada... a més les previsions són de pluja...

A Los Arcos, l’activitat a la pista per als equips de la Supercopa Seat Leon s’iniciarà divendres (dia 24) amb la disputa de les dues sèries d’entrenaments lliures (50’ cada una), a partir de les 9h50 i 13h30 respectivament.
Durant dissabte (dia 25), el crono és encara més protagonista. Els entrenaments oficials, entre les 11h35 i les 12h05, posaran a cada pilot en el seu lloc a la graella de sortida de la primera carrera a l’esprint (7 voltes) que s’iniciarà, amb sortida llançada, a les 15h20. A continuació, un vegada fets els canvis pertinents a la graella, segons la clasifiación de la primera carrera, es posarà el semàfor verd per iniciar la segona prova també a 7 voltes.
El meeting de la Supercopa Seat Leon en el circuit de Navarra, es completarà diumenge (dia 26) a partir de les 12h25, amb la disputa de la tercera carrera (a 14 voltes).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF