Amàlia Vinyes, molt lluitadora a Los Arcos.

Amàlia VInyes es va situar a la 15a., i 9a., posició respectivament a les dues carreres que es van disputar a la jornada d’avui, dia 25, del quart meeting de la Supercopa Seat Leon 2010. En la recent estrenada pista navarresa, es va poder veure a la versió més lluitadora de la pilot andorrana que es va mostrar molt incisiva a la pista, no donant una posició per perduda i mostrant-se molt convençuda de les seves possibilitats.
La jornada va estar marcada per la inseguretat climatològica, en molts instants del dia totes les mirades s’adreçaven al cel intentat endevinar si la pluja arribaria a ser una dificultat afegida al treball dels equips. Al final totes les carreres es van poder disputar amb asfalt sec.

Les tandes lliures de 50’, es van desenvolupar sense problemes per a Vinyes, que va anar millorant els seus registres a mesura que ampliava la seva confiança a un traçat en què tan solament havia fet una jornada de test: No he aconseguit millorar massa amb els pneumàtics nous, encara que en aquesta ocasió crec que això ha estat el denominador comú de tots els qui hem rodat en una pista que cal recordar és la primera carrera de cotxes que acull en les seves instal·lacions.

La igualtat entre els participants de la part mitjana de la classificació va quedar novament demostrada en la sèrie cronometrada. Amalia va tornar a rebaixar els cronos de la jornada anterior, però no va poder millorar la 15ª plaça, amb 3 décimes menys hagués millorat quatre posicions i precisament d’aquest fet es lamentava al final: A l’última volta, que per a mi hagués estat la millor, he fallat a la frenada de l’últim revolt i en aquest moment he perdut una plaça entre els deu millors. Els dos primers parcials van ser els millors de la tanda i en aquest últim vaig perdre 5 dècimes. Malgrat tot crec que en carrera puc rodar a bon ritme, no el dels millors, però espero estar a prop.

A la primera carrera (7 voltes), Amàlia es va mostrar molt valenta, i després de superar una accidentada sortida, va arribar a rodar en la 11a posició, només un lleuger toc al final de la carrera li va fer perdre diverses places i el pitjor és que no hi havia temps per recuperar-les.
Les coses van millorar a la segona carrera (7 voltes) que, com és habitual, es va iniciar a continuació sense que els pilots es baixessin dels seus vehicles després d’acabar la prova inicial. La pilot andorrana, va seguir en la seva obsessió de millorar posicions i en aquesta ocasió el seu esforç es va veure recompensat amb una excel·lent 9ª posició. Unes primeres voltes excel·lents, en què va tenir l’habilitat de superar tots els obstacles que es va trobar per davant, van ser determinants per estar al final entre els deu millors.
Al final satisfeta de com s’havia desenvolupat la jornada en general, encara que sempre pensant en com hagués pogut millorar la seva actuació, aquestes eren les seves impressions: Han estat dues carreres molt intenses en què el mínim error es paga molt car. En la primera he hagut de fer algun avançament compromès i... al final m’han pagat amb la mateixa moneda, són les carreres. Mentre que en la segona em veia amb força per seguir atacant, però... ho he pensat millor i he preferit assegurar un lloc entre els deu millors... demà mes i espero que millor.

Com comenta Amalia, per a demà (dia 26) li queda l’última carrera del meeting de Navarra de la Supercopa Seat Leon, a 14 voltes i sortint des de la cinquena línia de la graella de sortida.

Classificacions quart meeting Supercopa Seat Leon 2010 - Circuito de Navarra (Els Arcs).
Entrenaments cronometrats.

1.- Oscar Nogues, 1’49.976, 2.- Marc Carol, a 0.415, 3.- Josep Oriola, 0.564, 4.-, Pol Rosell a 0.569, 5.- Norbert Kiss, a 0.717,... 15.- Amàlia Vinyes, 1.604. (Fins a 25 classificats)
1a Carrera (7 voltes).
1.- Oscar Nogues, 13’02.886, 2.- Marc Carol, a 1.028, 3.- Antonio de la Reina, a 6.700, 4.- Josep Oriola, a 6.903, 5.- Marcos de Diego, a 6.937,....15.- Amàlia Vinyes, a 22.057.
2a Carrera (7 voltes).
1.- Oscar Nogues, 13’06.327, 2.- Marc Carol, a 0.668, 3.- Marcos de Diego, a 6.341, 4.- Norbert Kiss, a 9.001, 5.- Daniel Welch, a 12.168,....9.-Amàlia Vinyes, a 16.474.

Servei de premsa.

.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF