Amàlia Vinyes: He notat un cop per darrere i...

 

Amàlia Vinyes (Baporo Motorsport) no va poder seguir progressant a la tercera carrera (a 14 voltes) de la Supercopa Seat Leon que es va disputar al Circuit de Navarra. Un toc per darrere a la segona volta la va llançar sobre la tanca protectora i allà va quedar qualsevol opció de tancar el meeting amb un altre bon resultat.

En aquesta tercera carrera, Amàlia sortia des de posicions més avançades, concretament des de la cinquena línia de la graella de sortida. L’inici va ser molt complicat, amb tocs que van originar lleugeres sortides de pista en què Amalia ja si va veure afectada. Fins a arribar a la que va provocar la sortida de pista definitiva, així la comptava la pilot andorrana: Ha estat en una dels revolts a dretes de la part central del traçat, he notat un cop per darrera i he sortit disparada de morro contra les proteccions. El cotxe s’ha parat després de fer una semi virolla amb l’evidència de què era impossible continuar. A partir d’aquí... cal passar pàgina i pensar en la següent.

I la següent cita d’Amàlia serà en el mateix escenari el proper cap de setmana (dies 2 i 3 d’octubre) a la penúltima cita del calendari de la Copa d’Espanya de Resistència, campionat en què la pilot andorrana és la líder provisional tant de la classificació absoluta com de la categoria D4.


Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF