A Cervera, Lluis Bigordá satisfet a mitges.

Lluis Bigordá-Joaquim Suriñach (Peugeot 107) han completat en la 5a posició la seva participació en el 11 Ral·li de terra de Cervera, vàlid per al Volant RACC-Desafio Mobil’1 Mavisa 2010. El pilot andorrà ha complert el seu objectiu de manera parcial en la seva segona prova sobre terra, els cronos de les primeres passades han estat lluny dels més ràpids encara que en la continuació la millora dels temps ha estat notable.

Després de la primera passada per les dues especials del traçat marcat pels membres de la escuderia WRC Management, Bigordá-Suriñach es situaven a la 6ª posició de la provisional del Volant a 1’ 33” de Joel Guerrero, en aquells moments capdavanter de la categoria. En el següent pas pel bucle esmentat, el pilot andorrà va millorar una posició i es va situar a’2 15” de Joan Carchat que ja encapçalava el Volant. Una punxada en l’última passada pel tram A, i la neutralització de la següent especial, va tallar la recuperació de Bigordá, en la seva obstinació d’acostar-se als millors

Aquesta vegada m’he trobat millor en les especials de terra, de tota manera segueixo amb problemes a les primeres passades. No acabo de trobar la confiança suficient per a llançar-me des de l’inici i això marca la continuació del ral·li ...
Aquest era el comentari de Bigordá en el parc tancat final del Ral·li de Cervera. A més aquesta vegada ha hagut de superar problemes mecànics quan més a gust es trobava pilotant el seu Peugeot 107: Concretament ha estat una punxada que ens ha obligat a fer més de la meitat de l’última passada per l’especial de 10 kms., ha ritme lent. El tram B l’hem completat neutralitzats ... mentre que en les dues passades per la superespecial nocturna hem decidit anar a passar-les sense arriscar. O sigui que hem tingut un final de ral·li molt estrany.

Dintre de 15 dies ( 14 i 15 de setembre) Bigordá-Suriñach ho seguiran intentant a Vidreres, correran el Ral·li de la Selva, últim sobre terra vàlid per al Volant RACC 2010.

Classificació final 11è Ral·li de terra Ciutat de Cervera/Volant RACC.
1.-Carchat-Ribeiro, 1h01’01”, 2.-Paradell-Marin, a 1’28”, 3.-Guerrero-Carulla, a 1’56”, 4.- Llobera-Torres, a 2’26”, 5.-Bigordá-Suriñach, a 4’17”.

Classificació provisional del Volant RACC.
1.-Joant Carchat 96 puntos, 2.-Joel Guerrero, 68 p., 3.- Victor Perez y Marc Paradell, 66 p., 5.- Lluis Bigordá, 54 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF