Amàlia Vinyes defensarà el seu lideratge a Navarra. Joan li donarà suport.

En el circuit de Navarra, el Campionat d’Espanya de Resistència disputarà el proper cap de setmana (dies 2 i 3) la penúltima cita del seu calendari 2010. Així doncs, del que succeeixi en la recentment estrenada pista navarresa, es poden anar concretant alguns dels campionats que estan en joc. De moment Amàlia Vinyes es troba molt ben posicionada, tant a la classificació absoluta com a la categoria D4, sent els seus companys de l’equip Baporo Motorsport, Pol Rosell i Miguel Toril, els seus rivals directes. Tampoc cal oblidar que Roberto Carreton i Luis Calleja, guanyadors absoluts de l’edició 2009 i líders de la categoria D2, mantenen intactes les seves possibilitats de renovar el títol. Els germans Vinyes lluitaran per evitar-ho i mantenir la situació privilegiada d’Amàlia.

El passat cap de setmana, disputant la cita de la Supercopa Seat Leon, Amàlia va viure a Los Arcos moments molt positius, fins que un toc amb un rival la va treure de la pista i la va obligar a abandonar la tercera carrera, la seva intenció és recuperar les millors sensacions aquest cap de setmana: És important aconseguir el millor ritme en un cap de setmana que ens juguem molt en el CER. Per mantenir les opcions de triomf en aquest certamen cal seguir a les primeres posicions, veurem que passa en les nostres carreres i en les de la categoria D1 i D2, cal recordar que en la lluita pel títol absolut els més ràpids d’aquestes categories també són rivals a tenir en compte. El seu germà Joan, que a l’anterior meeting va clavar el resultat, en aquesta ocasió es mostra menys contundent en els seus pronòstics, aquestes eren les seves paraules: Repetir el resultat que vam assolir a Alcañiz seria bo, encara que aquesta vegada cal valorar si val la pena ser més ambiciosos de sortida. De moment sembla que Amàlia s’ha adaptat de manera impecable a aquest circuit, falta veure com em trobo jo en una pista en què no he competit mai, només he rodat fent proves, i veure com queden les graelles de sortida. En aquesta ocasió crec que haurem d’improvisar segons com es vagi desenvolupant del meeting.

Els participants de les categories D3 i D4 tindrán el primer contacte amb la pista del circuit de Navarra el proper dissabte (día 2), a partir de les 10h10 (60’) i 13h35 (50’) respectivament, amb la disputa de les dues mànigues d’entrenaments lliures. Les dues sèries cronometrades (20’) començaran a les 16h45 del mateix dia i es correran de manera consecutiva. El penúltim meeting del CER 2010 es tancarà diumenge (dia 3) amb la disputa de les dues carreres programades a 48’ + 1 volta. La sortida de les mateixes està prevista a les 10h40, i a les 14h25.

Classificació provisional de la Copa d’Espanya de Resistència 2010, abans de Navarra:
Categoria D4:

1.-Amàlia Vinyes, 53 punts, 2.-Pol Rosell y Miguel Toril. 46 p., 4.-Joan Vinyes, 36 p., 5.-Harriet Arruabarrena y Antonio Aristi, 35 p.
Absoluta:
1.- Amàlia Vinyes, 203 punts, 2.- Pol Rosell y Miguel Toril, 188 p. 4.-Roberto Carreton y Luis Calleja, 182 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF