Llovera-Rozada disputen l’última etapa del Ral·li de França.

Albert Llovera va aconseguir completar, després d’un gran esforç de tot l’equip, el Ral·li de França 2010, a la 9a posició de la classificació dels vehicles que disputen el Campionat de Món S2000 (S-WRC). Així doncs dos punts en l’haver del pilot d’Abarth en un campionat que tancarà a mitjans de novembre (dies 12, 13 i 14) a Gran Bretanya.
La tercera etapa va estar marcada per l’anul·lació de la segona passada per l’especial de la zona militar de Bitch, a causa del gran nombre d’espectadors que es van concentrar en l’especial. També cal destacar el bany de masses que es va donar Sebastien Loeb, a la seva ciutat natal, Hgueneau. Loeb va ser el guanyador del ral·li, d’aquesta manera va assolir el seu setè títol mundial de l’especialitat.

Una vegada consumat l’abandonament a l’inici de l’etapa d’ahir, Llovera es va mostrar molt confiat en que el seu equip, PCR Sport, podria reparar el seu cotxe amb el marge de temps suficient per entrar-lo en el parc tancat i poder córrer la tercera etapa, i així va ser: Vam substituïr el canvi que tenia la forquilla interior torçada. Avui hem pogut disputar l’etapa amb normalitat encara que sense possibilitats de millorar posicions. Vam tenir l’incident a l’inici de la segona etapa i això ens va causar molts minuts de penalització. De tota manera tornar a sortir era important per poder finalitzar el ral·li en el podi d’Estrasbourg. Una vegada disputada la prova francesa, Llovera seguirà competint sobre asfalt però en aquesta ocasió a Catalunya, una prova que no és vàlida per al Campionat del Món S2000 però... Per a mi és la prova de casa i em sento molt motivat per estar en el podi de sortida malgrat que de vegades costa reunir el pressupost. La setmana vinent començarem a treballar en l’Abarth per deixar-lo competitiu al màxim.

El Ral·li Rally-RACC, 46 Ral·li Catalunya-Costa Daurada es disputarà els dies 22, 23 i 24 d’Octubre i tornarà a tenir a la localitat tarragonina de Salou com centre neuràlgic.

Classificació final S-WRC del Ral·li de França.
1.- Sandell-Axelsson (Skoda Fabia) , 3h23’01.6 , 2.-,Ketomaa-Stenberg (Ford Fiesta) a 1’ 56.0, 3.-Kosciuszko-Szczepaniak (Skod Fabia), a 3’07.0 , 4.-Pons-Haro (Ford Fiesta) a 3’08.0 , 5.-Brynildsen-Menkerud (Skoda Fabia) a 9’36.1 ... 9.-Llovera-Rozada ( Abarth Grande Punto) a 47’05.8 .

Classificació provisional del Cameponato del Món S2000:
1.-Xevi Pons, 108 punts, 2.-M. Prokop, 104 p., 3.-J. Ketomaa, 101 p., 4.-P. Sandell, 99 p., 5.-E. Brydnilsen, 64 p., ... 11.-Albert Llovera, 17 p.


Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF