Bigordà-Suriñach es queden a 8 dècimes del podi, en el 2000 Viratges.

Lluis Bigordà-Quim Suriñach (Peugeot 107) han aconseguit igualar la seva millor classificació en el Volant RACC-Desafio Mobil’1 Mavisa 2010. La quarta plaça aconseguida el 50 Ral·li 2000 Viratges no ha estat suficient per millorar posicions a la general del campionat esmentat, però si que ha servit per confirmar la regularitat del pilot andorrà que ha acabat totes les proves de la temporada.
La seva principal dificultat a la prova de Manresa, ha tornat a ser el perdre massa temps en els compassos inicials del ral·li. Com és habitual, a les segones passades per les especials ha millorat de manera notòria i fins i tot quan l’asfalt s’ha complicat per l’aigua ha completat els seus moments mes efectius.

Hem estat a prop del podi de la prova fins a l’últim moment. Al final l’hem perdut per 8 dècimes... una llàstima. Hagués estat un bon final a una temporada complicada en general, en què la falta d’experiència en alguns casos i en uns altres que la sort no ha estat de la nostra part, no hem pogut mantenir la regularitat, pel que fa las cronos, que haguéssim volgut per estar a prop dels millors del Volant. Aquest és el resum que feia Bigordà en finalitzar l’última prova d’una temporada que ha qualificat de complicada. Malgrat tot es mostra confiat de cara a afrontar nous compromisos al món dels ral·lis: No hi ha dubte que l’experiència acumulada aquesta temporada ha estat important. Hem debutat en terra una especialitat que m’ha sorprès, pensava que podria anar més ràpid... en fi cal valorar de manera tranquil·la el que hem viscut i començar a pensar en una nova temporada en què l’objectiu serà millorar la competitivitat des del mateix inici de les proves.

Classificació final 50 Ral·li 2000 Viratges/Volant RACC.
1.-Perez-Enseñat, 58’59.2 , 2.-Guerrero-Carulla, a 1’07.1, 3.-Teixidor-Sabater, a 2’18.2 , 4.-Bigordà-Suriñach, a 2’19.0 , 5.-Paradell-Marin, a 2’20.3 .

Classificació final del Volant RACC 2010.
1.-Joant Carchat 98 punts, 2.-Victor Perez, 86 p., 3.- Joel Guerrero, 82 p., 4.- Marc Paradell, 68 p, 5.-Alex Teixidor, 66 p., 6.-Lluis Bigordà, 62 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF