Membrado: Estem impacients per començar a competir.

El Campionat de Catalunya de Ral·lis 2010 tanca el seu calendari el proper cap de setmana (dies 8 i 9 d’Octubre) amb la disputa del 50è Ral·li 2000 Viratges. Josep M. Membrado-Josep R. Ribolleda, després d’estar des de principis de juliol sense disputar una cursa del català, es mostren ansiosos per pujar al Mitsubishi Lancer Evo X de l’equip Calm Competició, per donar per acabada una temporada amb menys activitat que de costum, però quan ha tocat córrer, ho han fet amb la mateixa intensitat de sempre.

Sense cap dubte, la gran diferència que experimentarà Membrado en aquesta edició del 2000 Viratges, comparant amb anteriors temporades, és que aquesta vegada no haurà d’estar pendent de la calculadora, així ho comentava en començar a preparar el ral·li: És del tot cert, a aquestes alçades de la temporada era habitual fer molts números per intentar assegurar el campionat. Aquest any només ens hem de preocupar de preparar el ral·li fins al mínim detall. Després, les coses podran sortir millor o pitjor, però almenys de sortida procurem que tot estigui impecable. Com es desprèn de les paraules del pluricampió català de l’especialitat, no perd el seus hàbits malgrat variar de manera important el seu objectiu: Aquest any vam decidir no seguir el campionat, però si volem passar-ho bé competint. Per tant, cal preparar a consciència les carreres, si no es així, no surto amb la concentració necessària per lluitar pel triomf. Aquest si que és un objectiu que mantindré sempre que surti a competir.

Per a la 50ª edició del seu ral·li, els membres del Biela Club Manresa, han decidit mantenir, gairebé en la seva totalitat, el mateix recorregut que l’any passat. Durant les seccions matinals es disputarà dues vegades un bucle de dos especials: Vilaredes (10,50 kms.) i Castellfollit-Sant Salvador ( 7,70 kms.). A la part central de la prova es disputarà en dues ocasions la superespecial d’1,70 kms., Buflavent. A continuació canvi d’escenari, Talamanca (8,50 kms.) i Granera (7,40 kms.,), la primera tres vegades mentre que Granera només dos, decidiran els triomfadors del ral·li. En total els participants hauran de superar 80,20 kms., de velocitat, el recorregut total serà de 436,90 kms.

El 2000 Viratges 2010 s’iniciarà a les 9h30 de dissabte vinent (dia 9) en el podi situat en ple centre de Manresa. Durant la jornada anterior l’activitat es centrarà en el Palau de Fires de l’esmentada localitat catalana on es celebraran les habituals verificacions prèvies a la carrera. Cal esmentar també que el parc d’assistència estarà ubicat a Artés.

Horaris - 50è Ral·li 2000 Viratges.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF