Amalia Vinyes va a Xerès a recuperar el millor ritme.

Amalia Vinyes (Seat Leon Leon-Baporo Motorsport) va iniciar a un gran nivell la segona part de la temporada a Los Arcos (Navarra) però... no va poder completar aquesta cita. Amalia no es dóna per vençuda, és més, es troba amb la confiança de poder mantenir les seves millors prestacions en aquesta recta final del campionat. Així doncs, s’ha desplaçat a Xerès, penúltim meeting del Leon 2010, amb la mentalitat d’aprofitar la primera oportunitat de demostrar que pot anar llimant diferències amb els més ràpids del certamen.

La pilot andorrana va debutar fa temps a la pista de Xerès, un dels reptes és canviar el mal record que li va quedar d’aquesta primera cita, així ho comentava Amalia abans d’afrontar els primers entrenaments a Xerès: Fa dos anys que vaig competir en aquesta pista i la veritat és que el record no és massa bo, va ser una jornada amb una climatologia molt adversa, sortides de pista, em vaig trobar enmig d’un d’aquests tocs múltiples i... millor oblidar-ho. No he dubtat a acudir a la jornada d’entrenaments extres per poder recordar el traçat in-situ abans que comenci el meeting. Malgrat tot en funció d’aquests entrenaments Vinyes no descarta afrontar objectius més optimistes: Sense cap dubte, si hi ha l’ocasió, estic disposada a arriscar. De tota manera, prefereixo plantejar-me el meeting pas a pas i anar elevant l’objectiu en funció dels resultats parcials que es vagin produint.

En el circuit de Xerès, la supercopa de la marca catalana segueix fidel a la periodificació horària habitual de les anteriors cites d’aquesta temporada. La principal novetat en aquesta ocasió es la jornada de test programada de manera excepcional per a dijous (dia 14). Les mànigues (2) d’entrenaments lliures habituals es correran durant la jornada següent.
La part més complicada del cap de setmana es concentrarà, una vegada més, dissabte (dia 16) Els entrenaments oficials, entre les 11h50 i les 12h20, definiran la graella de sortida de la primera de les carreres a 7 voltes que s’iniciarà a les 15h40. La següent carrera, també a l’esprint, es correrà a continuació.
La cita de Xerès de la Supercopa El Leon, s’acabarà diumenge (dia 17) amb la disputa de la tercera carrera (a 14 voltes) a partir de les 11h20.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF