A Xerès, Amalia Vinyes ha anat de menys a més.

Amàlia Vinyes va tancar la seva participació en el meeting del circuit de Xerès de la Supercopa Seat Leon amb una 8a posició. Sembla doncs, que la pilot andorrana per fi ha aconseguit superar la mala sort que arrossegava sempre que competia a la pista andalusa.

A la tercera carrera, Amàlia estava convençuda que podia rodar a un millor ritme i estar en posicions mes avançades i ho va aconseguir. Després de superar amb èxit la sortida, es va situar en la 9a plaça just darrere del seu company en l’equip Baporo Motorsport, Miguel Toril. Vinyes no va voler entrar en una lluita amb ell i una vegada distanciats els seus immediats perseguidors es va limitar a mantenir el ritme amb l’objectiu d’acabar, aquesta vegada, amb el cotxe intacte. Així resumia el seu pas per Xerès: Em dono per satisfeta amb el resultat d’aquesta última carrera, per fi he pogut acabar sense complicacions una prova en aquesta pista. Em va costar una mica trobar la millor solució per superar algunes zones del traçat, però crec que amb l’equip hem fet un excel·lent treball i la propera vegada que vingui a Xerès la meva mentalitat serà molt diferent.

La Supercopa Seat Leon 2010 enfila la recte final, l’últim cap de setmana d’Octubre (dia 30 i 31 d’octubre) es correrà l’últim meeting al Circuit de Catalunya.

Classificacions cinquè meeting Supercopa Seat Leon 2010 - Circuito de Xerès.
3a Carrera (14 voltes).

1.-Antonio Aristi, 27’38.116, 2.-Marcos de Diego, a 1.681, 3.-Oscar Nogués, a 2.510, 4.-Pol Rosell, a 3.689, 5.-Marc Carol, a 6.023,... 8.-Amàlia Vinyes, a 20.038.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF