Joan Vinyes prova el Suzuki Swift S1600 en terra.
El RallyRACC proper repte per al campió d’Espanya 2 RM.

 

Joan Vinyes, Jordi Mercader i Suzuki Ibèrica celebraran el títol de la Copa d’Espanya de ral·lis de 2 rodes motrius disputant el RallyRACC / 46 Ral·li Catalunya-Costa Dorada. Per a aquesta cita el cotxe del pilot andorrà lluirà una nova decoració en què la marca petrolera Repsol també serà protagonista.

Joan Vinyes es va mostrar molt content amb el comportament en terra del cotxe, hem rodat amb el cotxe per comprovar que tot estava en ordre i hem aprofitat per fer una sessió de fotos amb la nova decoració. Les sensacions són molt bones, estic impacient per començar a mesurar-me amb els pilots que han competit en el mundial J-WRC durant aquesta temporada.

Repsol és un soci estratègic de Suzuki Iberica i per això volem que ens acompanyi en el RallyRACC ja que el títol aconseguit també és d’ells. Joan ha provat que el kit de terra està assentat i ha provat els pneumàtics de terra sobre l’asfalt. Tots a l’equip estem comptant els dies que falten per començar, comentava Juan López Frade, Director General de Suzuki Ibèrica, al finalitzar la jornada.

El RallyRACC es disputarà entre el 22 i el 24 d’octubre en terres tarragonines i constarà de 16 trams que sumen un total de 355,30 quilòmetres cronometrats. Comptant amb un primer dia de traçat mixt en què els cotxes hauran de disputar trams mixtes (terra i asfalt).

 

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF