Joan Vinyes-Jordi Mercader seguiran competint en el Catalunya 2010.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) van tenir un desafortunat inici en el RallyRACC, 46 Catalunya-Costa Daurada. Les seves aspiracions de completar una bona etapa en les especials mixtes (terra-asfalt), la gran novetat del ral·li, es van veure truncades en la primera especial. Una pedra es va creuar en el camí del pilot de Suzuki i va trencar la ròtula de la roda davantera dreta perdent qualsevol opció de seguir competint durant la jornada d’avui.

Hem sortit mentalitzats que era un ral·li molt llarg i no valia la pena prendre riscos, i així ho vam fer. A un ritme en què ens sentíem molt còmodes vam anar avançant en l’especial inicial, fins arribar a una dreta en què es notava que havien segat l’herba després dels reconeixements, ens vam ficar per dins vigilant una arqueta que estava anotada en les nostres apunts. Just abans d’arribar a la mateixa notem un cop i... al baixar del cotxe vam veure que hi havia una pedra amb la que no comptàvem. Allà es va acabar una primera etapa que havíem iniciat amb unes sensacions excel·lents. Els tècnics d’ARVidal van poder comprovar en el lloc de l’incident que el problema no era tan greu com a principi podia semblar: De fet la roda no estava ni punxada, es va poder arreglar la ròtula que es va trencar allà mateix i vam anar cap al parc d’assistència rodant amb el cotxe. Ha estat un inici molt dur, però així és la competició...
La primera etapa es va acabar de manera inesperada, malgrat tot l’equip Suzuki aprofitarà l’opció d’entrar en el SuperRal·li i demà tornarà a estar en el podi de sortida, aquest era el comentari de Juan Lopez Frade, màxim responsable de l’equip: Vam venir al Catalunya sense cap objectiu concret, i seguirem en carrera amb el mateix objectiu. És un premi per l’excel·lent temporada que ha acabat amb el títol de la Copa d’Espanya de 2RM, i volem seguir amb la celebració.

Per a la segona etapa del RallyRACC 2010, Santa Marina (26,51 kms.), La Musara (20,48 kms.) i Riudecanyes (16,32 kms.), dues vegades cada un, seran els obstacles a superar. Amb un total de 369,01 kms., dels quals 126,62 kms., seran de velocitat.
La jornada s’iniciarà a les 8h45, en el parc d’assistència de Port Aventura, i acabarà, a partir de les 17h04, en el Podio de Salou.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF