Joan Vinyes-Jordi Mercader demostren la seva qualitat en el RallyRACC.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) van superar el mal inici que van tenir en el RallyRACC 2010 amb una gran actuació en la segona etapa. Van completar la jornada en la 33ª posició de la classificació absoluta, 10ª de la categoria A6.
Van iniciar la jornada amb un scratch a la categoria esmentada, però una punxada en la següent especial va trencar la seva excel·lent arrencada. A partir d’aquest instant es van mantenir sempre a prop dels temps de Lemes i Weijs que s’estan jugant el triomf de l’A6, i el segon (Weijs) el títol mundial amb el piloto de Suzuki, A.Burkart.

Estic molt satisfet de com s’ha desenvolupat l’etapa d’avui. Hem anat a un excel·lent ritme i hem superat en diverses ocasions als més ràpids del mundial junior, que cal recordar s’estan jugant el títol. De tota manera no ens hem lliurat d’algun problemes com per exemple que hem punxat en el primer pas per La Mussara i que hem hagut d’avançar en tres trams al pilot que sortia davant nostre, en aquesta maniobra també hem perdut temps. Repeteixo estic molt content i encara que m’ha costat una mica recuperar la motivació ara estic al cent per cent una altra vegada. Així resumia Vinyes la seva participació en la segona etapa del Ral·li RACC 2010, una etapa molt positiva per als seus interessos i que espera tingui continuïtat demà en l’última jornada de competició: Sortirem a per totes, intentarem mantenir el ritme que hem posat avui fins i tot, si les coses roden bé, superar-lo. No podem aspirar a una gran classificació, però podem deixar constància del nostre nivell pel que fa a pilots que, com he dit abans, en aquests moments s’estan jugant el títol del J-WRC.

El RallyRACC 2010 es completarà amb la disputa, en dues ocasions, d’un bucle format per l’etapa més llarga i la més curta de la prova. Priorat amb 42,04 kms., i amb el tradicional encreuament d’el Molar, en el seu traçat, es la mes llarga, mentre que La Serra d’Almos, de 4,11 kms., tancarà de manera definitiva la prova del mundial que es disputa a les carreteres de Tarragona.
En aquesta jornada final, que s’iniciarà a la 7h30 des del parc d’assistència de Port Aventura, el recorregut tota serà de 367,95 kms., dels quals 92,30 kms., seran de velocitat.
La cerimònia final del ral·li, amb el lliurament de premis en el podi del passeig marítim de Salou, està prevista per a les 15h03 de la tarda.

Classificació provisional absoluta. RallyRACC (46 Catalunya - Costa Daurada).
1.-S.Loeb-D. Elena (Citroën C4 WRC) 2h49’52.2 , 2.- P.Solberg-C.Patterson (Citroën C4 WRC) a 0’44.4 , 3.- D.Sordo-D.Vallejo (Citroën C4 WRC) a 1’01.3 ... 33.-J.Vinyes-J.Mercader (Suzuki Swift S1600) a 49’48.1 .
Classificació provisional Grup A6. RallyRACC (46 Catalunya - Costa Daurada).
1.-Y.Lemes-R.Peñate (R/Clio S1600), 2h56’26.4 , 2.- H.Weijs.-B.Degandt (Citroën C2 S1600), a o’14.1 , 3.-C.Ridemann-J.Beinke (Ford Fiesta R2), a 8’58.1 , .... 10.-J.Vinyes-J.Mercader (Suzuki Swift S1600) a 33’23.6 .

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF