El RallyRACC no ha estat favorable per a Vinyes-Mercader .

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) no van aconseguir superar la tercera etapa del RallyRACC-46 Catalunya Costa Daurada, el trencament del motor els va deixar fora de carrera de manera definitiva en la penúltima especial de la jornada.
El dia va començar molt bé per a Vinyes que es va imposar de manera clara als rivals del mundial junior en el primer pas pel Priorat (42,04 kms.), l’especial més llarga del ral·li. Precisament en el segon pas per la referida especial es va produir l’incident que va provocar l’abandonament de Vinyes.

No hi ha dubte que no ha estat el nostre ral·li. Hem hagut d’abandonar en dos de les etapes tot i que també és cert que els temps que hem aconseguit en els trams de velocitat que hem disputat en situació normal han estat molt bons. Veníem al Catalunya sense cap objectiu concret, però ens hagués agradat acabar el ral·li... i a més en posicions davanteres. No ha pogut ser i el que si és cert és que ha estat una gran experiència. Aquesta era l’opinió del pilot de Suzuki que es va tenir que deixar el ral·li per segona vegada. A partir d’ara, torna la normalitat: Afrontem la recta final de temporada amb confiança, ens falta només el Ral·li de Madrid. Malgrat tenir el títol a la butxaca sortirem a disputar-lo amb totes les ganes per finalitzar l’any amb bones sensacions.

Com bé comenta Vinyes, la prova de Madrid tanca el calendari del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Es disputarà l’últim cap de setmana de novembre (dies 26 i 27).
A a l’apartat circuits a Joan, al costat de la seva germana Amàlia, fins li resta l’últim meeting de la Copa d’Espanya de Resistència que es correrà els dies 12 i 13 de novembre al Circuit de Catalunya.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF