Albert Llovera protagonista en el joc del WRC.

Conduir l’Abarth d’Albert?, la veritat és que no és senzill. Ara hi ha la possibilitat de comprovar-ho, encara que sigui de manera virtual, en el joc del Campionat del Món de Ral·lis 2010 disponible des del passat dia 8 per a les plataformes PS3, Xbox360 i PC.

Tota la informació sobre l’esmentat joc està detallada a les adreces següents:

*Imatges del WRC joc d’Albert Llovera:


*Pàgina oficial del WRC :
http://www.wrc.com/games/

*Pàgina oficial del joc:
http://www.wrcthegame.com/ES-es
http://www.wrcthegame.com/ES-es/wrc.html


Blog sobre el joc de l’empresa que el va desenvolupar MILESTONE.
http://blog.milestone.it/

Per al pilot d’Abarth, la realitat és força més dura encara que igual d’excitant.

Una vegada completada la seva participació al Ral·li de França, Albert Llovera se’n va anar directament a Roma, concretament a la seu de Guidosimplex, per començar a treballar en els nous comandaments electrònics que utilitzarà a la propera edició del Ral·li Catalunya-Costa Daurada.
El treball realitzat pels tècnics de la marca italiana a què fèiem referència veurà la llum dimecres vinent (dia 13) al tram d’Alpens, escenari en què Albert Llovera té previst fer una jornada de test al costat del seu copilot, Marc Martí, i l’equip tècnic que l’assistirà en el ral·li català (PCR Sport).

Com de costum el temps passa ràpid i Llovera aprofita cada segon que falta per a la prova del mundial que té el seu centre neuràlgic a Salou, per tenir tota la seva logística en perfectes condicions, així comenta la seva espessa agenda: Aquest ral·li no estava inclòs en el calendari inicial de la temporada i per tant hem hagut de fer un esforç extra, en tots els sentits, per poder afrontar-lo en les millors condicions. Llovera es mostra molt motivat per aquesta cita, de la que té una espina clavada d’anteriors edicions: És cert que hem protagonitzat excel·lents actuacions en aquest ral·li però... ens ha faltat una mica de sort per poder arribar fins al final. A veure si aquest any per fi ho aconseguim. Per treball i ganes no quedarà.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF