Llovera-Marti afronten la seva primera prova junts amb confiança.

El RallyRACC, 46 Ral·li Catalunya-Costa Daurada, és una prova vàlida per al Campionat del Món de Ral·lis absolut i per al Mundial Junior (vehicles S1600). Malgrat tot Albert Llovera, amb el seu Grande Punto Abarth S2000, no ha volgut faltar a la cita i competirà, un any més, en el ral·li català amb l’objectiu de pujar al podi del passeig marítim de Salou diumenge vinent a partir de les 15h00, sense haver deixat de disputar cap de les cronometrades d’un traçat innovador. Per primera vegada es disputaran trams cronometrats mixtes (terra-asfalt) una dificultat afegida per als participants.

Per a Llovera, habitual en el mundial d’aquesta temporada, el Catalunya tornarà a ser una prova amb un carisma especial, així ho comentava: El meu gran objectiu és acabar el ral·li, en les últimes temporades hem protagonitzat excel·lents fases del ral·li però sempre hem acabat fora, veurem si trenquem aquesta ratxa negativa. És una carrera diferent, tenim molts amics a les especials, a part dels aficionats que sempre ens tracten molt bé, i m’agradaria donar una alegria a un i altres estant en el podi final. Pel que fa als canvis a l’equip i en el recorregut, Llovera no té cap dubte, no hi haurà cap problema: L’entesa amb Marc (Martí) dins el cotxe està funcionant de manera impecable, és un copi amb molta experiència i això facilita molt les coses. En referència als trams cronometrats mixtes o només de terra, per a mi la dificultat consisteix a les frenades sobretot en terra, cal destacar que les especials són molt ràpides. Demà entrem en matèria a veure que passa, sóc optimista.

Per començar, demà divendres (dia 22) es disputarà una primera etapa en què queden concentrats els trams cronometrats amb terra i asfalt, les especials seran: Terra Alta pista mixta de 35,94 kms., La Ribera només terra de 14,97 kms., i per tancar el bucle, una altra especial mixta, Els Garrigues, de 12,07 kms. Per totes les especials es passarà dues vegades.
El ral·li s’iniciarà a les 7h30 al podi de Salou i acabarà en la mateixa ubicació a partir de les 18h38. Els participants hauran de superar un total de 136,38 kms., de velocitat.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF