Albert Llovera per fi aconsegueix acabar el RallyRACC.
Quart lloc de Grup N per al pilot d’Abarth.

Albert Llovera-Marc Martí han aconseguit culminar amb èxit el seu primer ral·li formant tandem al volant del Grande Punto Abarth S2000. En aquesta tercera i última etapa no només han aconseguit conservar la 4a posició del Grupo N4 sinó que a més han millorat una posició a l’absoluta (17è lloc) a 33’46” de l’equip set vegades campió del món de l’especialitat, Sbastien Loeb-Daniel Elena. Cal destacar que Loeb, bon amic de Llovera, és la sisena vegada consecutiva que guanya el Ral·li RACC - Catalunya Costa Daurada.

Estic molt satisfet d’haver acabat i sobretot de la quarta posició de Grup N. Ha estat un ral·li molt dur per a mi,sobretot la primera etapa en què fer tants quilòmetres per asfalt amb pneumàtics de terra em va deixar els avantbraços molt tocats. De tota manera en veure que podíem fer un gran resultat vam anar dosificant forces i al final vam aconseguir l’objectiu. Estic realment molt feliç. Així s’expressava Llovera després de passar pel podi final, moment en el que va treure forces d’on no ni havia per agrair el suport del públic a la seva manera, o sigui jugant amb la cadira de rodes. El final ha estat un èxit total, encara que per moments parcía que tot es podia quedà en res: El moment complicat de la jornada l’hem viscut en la primera especial del dia, hem punxat a 5 kms., del final i hem dec
idit no parar i acabar la cronometrada amb la roda punxada. L’incident ens ha fet retrocedir dues posicions en la classificació de Grup N. Per sort després les hem recuperat...
Poc temps tindrà Albert per descansar del desgast físic que ha tingut a la Catalunya, dimarts vinent participarà en un acte per a discapacitats: Serà en unes instal·lacions que ens ha cedit Nani Roma, el vehicle que utilitzarem serà l’Abarth Proto que pilotem en el Campionat d’Éspaña de Ral·lis de terra.

Albert Llovera acabarà la temporada a mitjans de novembre (dies 12, 13 i 14), competint al Ral·li de Gran Bretanya (Cardiff), última prova del Campionat del Món de Ral·lis S2000. En aquesta ocasió el pilot d’Abarth portarà la seva dreta el navegant habitual en el S-WRC, Borja Rozada.

Classificació final absoluta. RallyRACC (46 Catalunya - Costa Daurada).

1.-S.Loeb-D. Elena (Citroën C4 WRC) 3h32’59.7 , 2.- P.Solberg-C.Patterson (Citroën C4 WRC) a 0’35.3, 3.- D.Sordo-D.Vallejo (Citroën C4 WRC) a 0’41.1 ... 17.-A. Llovera-M.Martí (Grande Punto Abarth S2000) a 33’45.9 .

Classificació final G. N4. RallyRACC (46 Catalunya - Costa Daurada).

1.-H.Soberg-S.Prevot (Ford Fiesta S2000) 3h46’10.9 , 2.- D.Kuipers-F.Miclotte (Ford Fiesta S2000) a 5’20.6, 3.- H. Gassner-K. Wustenhagen (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 13’59.8 , 4.-A. Llovera-M.Martí (Grande Punto Abarth S2000) a 20’34.7 , 5.-A.Orriols-M.Muñoz (Mitsubishi Lancer Evo X) a 20’51.8 .

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF