La Seat Leon 2010 acaba a Montmeló, Vinyes entre els participants.

Amàlia Vinyes (Seat Leon Leon-Baporo Motorsport) disputarà el proper cap de setmana (dies 30 i 31) al circuit de Catalunya, el sisè i últim meeting de la Supercopa Seat Leon 2010. La pilot andorrana es planteja aquesta cita com una continuació del seu període d’adaptació a un certamen en què el nivell de pilotatge i l’experiència de la graella és molt alt. Amb tot Amàlia no renuncia a estar entre els millors si es presenta una opció favorable.

Les del circuit de Catalunya, seran carreres molt complicades. És el meeting final i hi ha pilots que s’hi juguen molt, per tant no es pot reservar res i cal prendre decisions de manera immediata segons es desenvolupin les carreres. En el meu cas l’única cosa que està en joc és superar la cinquena plaça aconseguida al Jarama, de tota manera la classificació no m’obsessiona, es tracta de seguir progressant per damunt de tot. Així es planteja Amàlia la cita de Montmeló, una pista que coneix a la perfecció i en la qual ha disputat diverses competicions: És cert que, possiblement, és la pista que millor conec i en la qual em trobo molt còmoda. Falta veure si som capaços de trobar els millors reglatges per al nostre Leon amb les rodes Yokohama. Fer una bona sèrie d’entrenaments oficials serà important, veurem is aquesta vegada l’aconseguim.

Seguint la tendència marcada durant aquesta segona part de la temporada, al Circuit de Catalunya també s’han programat jornades de proves lliures per a la mateixa setmana del meeting. En aquesta ocasió es va poder entrenar en el traçat català els dos dies anteriors al començament oficial de la cita final del Leon.
A partir de les 9h00 de divendres (dia 29) s’iniciaran els primers 50’ d’assajos lliures. La segona tanda, de la mateixa durada, s’iniciarà a les 14h10.
Els entrenaments oficials i per tant la formació de la graella de sortida de la primera de les carreres, es disputaran entre les 10h50 i les 11h20 de dissabte (dia 30). A partir de les 14h00 del mateix dia s’iniciaran les primeres carreres del meeting (7 voltes cada una).
La Supercopa Seat Leon 2010 sabrà qui és el guanyador diumenge (dia 31) després de la tercera carrera (14 voltes) que es correrà a partir de les 11h00.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF