Amàlia Vinyes, out nomes començar

 

Amàlia Vinyes va quedar practicament inèdita en el meeting del Circuit de Catalunya de la Supercopa Seat Leon d’aquesta temporada. Després de preparar a consciència la competició i de protagonitzar una bona sessió d’entrenaments oficials, un cop per darrera d’un rival en els compassos inicials de la primera carrera, va deixar la pilot andorrana sense cap possibilitat de seguir competint.

A la pista de Montmeló, els assajos lliures propis del meeting (dues mànigues de 50’) també es van completar amb jornades de test que la majoria d’equips van aprofitar per millorar les seves mecàniques. Concretament Amalia va rodar durant dimecres (dia 27) provant, al costat dels tècnics de Baporo-Motorsport i el seu germà Joan, diferents solucions mecàniques tant per la cita final de la Supercopa Seat Leon com per a l’últim meeting del CER que es disputarà d’aquí a 15 dies en el mateix escenari. Amàlia va quedar molt satisfeta, en línies generals, de les proves, encara que creia que podia millorar, així ho explicava: Crec que els cronos són bons en els dos primers sectors del circuit, quedo molt a prop dels més ràpids, en canvi a la part final del traçat perdo algunes dècimes que m’endarrereixen diverses posicions a la classificació. Hi ha molta igualtat i perdre 3 o 4 dècimes et suposa perdre fins a 5 posicions. Veurem si demà en els oficials estic més encertada, m’han comentat alguna solució, intentaré posar-la en pràctica.

A la sèrie cronometrada, Amàlia va concretar el seu objectiu, va rebaixar de manera clara els seus registres i es va situar en una excel·lent 10ª posició, en una graella molt nombrosa i amb diversos representants de la Seat Leon de França. Amb un crono d’1’59.077, la pilot andorrana es va situar a 1” de la pole-position, que en aquest cas va ser per a Oscar Nogues, i a poques dècimes (4) de la sisena posició ocupada per Marc Carol. Per una vegada Vinyes no es mostrava crítica amb la seva actuació: Les variacions en la meva forma de pilotar han estat molt positives. M’he trobat molt millor a la part final del recorregut, que fins ara em sortia be. Estar entre els 10 primers, amb el nivell que hi ha en aquest meeting final, és sens dubte un excel·lent resultat per començar. Seguirem treballant per intentar fer la millor classificació de l’any en una pista que se’m dóna molt bé.

Les bones sensacions es van veure truncades a la volta inicial de la primera carrera (7 voltes), Tal com hem comentat, Amalia gairebé no va tenir temps de situar-se en la carrera inicial, un toc abans d’arribar a la cinquè revolt de circuit la va llançar de cara contra el mur i allà es va acabar la seva participació en l’últim meeting de la Supercopa Seat Leon 2010. Ha estat vist i no vist, de cop he notat que em llançaven contra el mur i... tot es va acabar. El cotxe estava molt tocat.

Classificacions sisè meeting Supercopa Seat Leon 2010 - Circuito de Cataluña.
Entrenaments cronometrats.

1.- Oscar Nogues, 1’58.046, 2.- Josep Oriola, a 0.229, 3.- Marcos de Diego, 0.253, 4.- Pol Rosell, a 0.331, 5.- Vitor Souto, a 0.344,... 10.- Amàlia Vinyes, a 1.031. (Fins a 32 classificats).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF