A Montmeló, el títol del CER 2010 pot ser per a Amàlia Vinyes.

El Campionat d’Espanya de Resistència tancarà el proper cap de setmana, (dies 12 i 13), el seu calendari 2010, al Circuit de Catalunya. Així, una vegada més, la pista de Montmeló decidirà els campions del CER. Amàlia Vinyes estarà entre els protagonistes amb opcions d’aconseguir el títol de campiona, tant de la classificació absoluta com de la categoria D4. En la seva difícil tasca, tindrà l’ajuda del seu germà Joan amb què compartirà el volant del Seat Leon amb el dorsal 13, preparat per l’equip Baporo MotorSport.

Els germans Vinyes es juguen el títol del CER 2010 a l’últim meeting de la temporada, una cita atípica en tots els aspectes, aquesta és l’opinió de Joan: Estic convençut que les possibilitats de la meva germana d’aconseguir el títol són reals, encara que no serà fàcil. És una carrera de 2 hores que puntua com si fossin dos, o sigui s’estableix una classificació dels primers 60’ de competició. Caldrà estar molt concentrat en els canvis de pilot, conservar rodes,... en fi molts factors que depenen de l’equip i algun altre, com que surti el cotxe de seguretat, que no pots controlar. Repeteixo, caldrà encertar en l’estratègia i mantenir la concentració al 100%, la resta... ja no està en les nostres mans. Amàlia, seria el seu primer títol en un Campionat d’Espanya absolut, espera mantenir el seu millor nivell durant tot el meeting i defensar les seves possibilitats al triomf fins al final, encara que: Passi el que passi crec que la temporada ha estat molt bona, no hi ha dubte que si es pot tancar amb un títol molt millor però si no és així..., nosaltres posarem tot de la nostra part, esperem que surti bé. Afrontem l’última prova amb moltes ganes i... sense handicap, això ens pot afavorir. De tota manera tot es complica, al no parar entre carrera i carrera, i competir totes les categories a la vegada...

Al Circuit de Catalunya, el meeting s’iniciarà divendres vinent (dia 12) amb la disputa de les dues mànigues d’1 hora d’entrenaments lliures, els equips de les categories D3 i D4 sortiran a la pista a les 10h10 i 13h10.
Els moments decisius de l’última cita del CER 2010 es viuran dissabte (dia 13) amb la disputa de les sèries cronometrades a partir de les 10h30, 20’ per a cada pilot. L’única carrera, en aquesta ocasió programada a 120’ + 1 volta, començarà a les 13h20. Cal destacar que, com és tradicional, els vehicles de totes les categories (D1, D2, D3 i D4) formaran una sola graella i per tant estaran tots junts a la pista.

Classificació provisional de la Copa d’Espanya de Resistència 2010:
Categoria D4:

1.-Pol Rosell-Miguel Toril. 70 punts, 2.-Amàlia Vinyes, 66 p., 3.-Joan Vinyes, 49 p., 4.-Harriet Arruabarrena y Antonio Aristi, 47 p., 5.-Alberto Vescovi, 33 p.
Absoluta:
1.- Pol Rosell y Miguel Toril, 268 punts, 2.-Amàlia Vinyes, 256 p. 3.-Roberto Carreton y Luis Calleja, 235 p., 4.- Arnau Merlos, 224., 5.- Harriet Arruabarrena-Antonio Aristi, 206 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF