Àlex Machado segueix en ratxa.

Molts dels pilots que tenen a la seva agenda la Carrera de Campions, l’última gran cita de l’any, no es van voler perdre el meeting final del 7è Open O.J.P. 2010, que es va disputar a les instal·lacions del Karting Vendrell, Entre els participants de la categoria aleví estava el pilot de l’Automòbil Club d’Andorra, Àlex Machado, que es va prendre tan seriosament el test, que va aconseguir el triomf a les dues carreres disputades i va ser el gran protagonista en una matinal en què la igualtat va ser, una vegada més, la característica a destacar a la categoria dels més petits.
Tant el pilot andorrà com el seu equip, AVRacers, van deixar l’escenari tarragoní amb la satisfacció d’haver protagonitzat un excel·lent treball de cara a l’esmentada Carrera de Campions. Són conscients que la rivalitat augmentarà molt, però es senten preparats per afrontar el repte amb garanties d’èxit.

A la tanda de cronometrats, va quedar clar que Machado seguia inspirat, és a dir, mantenia l’excel·lent nivell amb què va acabar la seva participació al campionat de Catalunya de l’especialitat. Va marcar un excel·lent crono, 1’05.838, amb què es va situar en la tercer lloc a només 29 mil·lèsimes de Lluc Ibañez que va protagonitzar la pole-position.

A la primera de les carreres disputades, la prefinal, Àlex va mostrar de sortida les seves intencions, que no eren altres que anar a pel triomf. Es va situar en la primera posició, però va ser impossible escapar-se. La lluita es va mantenir fins al mateix final en què van entrar pràcticament en paral·lel el pilot andorrà i Josep Arque, la diferència final va ser de 87 mil·lèsimes entre els dos millors d’aquesta prefinal. Cal destacar també que els cinc millors van entrar distanciats per menys d’1”.

El desenvolupament de la final va ser molt semblant al de la carrera anterior, Machado sempre en posicions davanteres i mantenint un excel·lent ritme que el va situar sempre amb opcions al triomf. A la recte final de la carrera va poder aconseguir uns metres d’avantatge que li van servir per creuar la línia de meta amb més tranquil·litat que a la prefinal.

La densa temporada que ha dut a terme Àlex Machado està donant els seus fruits en un final en què ha demostrat el seu millor nivell, sense perdre en cap moment el seu esperit combatiu. L’objectiu en aquests moments és estar entre els millors a la Carrera de Campions que es disputarà en el Karting del Vendrell els dies 4 i 5 de desembre.

Classificacions del meeting dels 7è Open OJP - Vendrell / Aleví.
Entrenaments oficials:

1.-Lluc Ibañez, 1’05.809 , 2.-Eric Roig a 0.025, 3.-Àlex Machado (RK) a 0.029, 4.-Josep Arque a 0.071, 5.- Mauricio van der Laan a 0,433 (fins a 20 classificats).
Prefinal:
1.- Àlex Machado (RK) , 13’15.135
2.- Josep Arqué a 0.087, 3.- Lluc Ibañez, a 0.421, 4.- Eric Roig a 0.505, 5.- Mauricio van der Laan a 0.787 .
Final:
1.- Àlex Machado (RK) , 13’15.236
2.- Mauricio van der Laan a 0.441, 3.- Lluc Ibañez, a 1.184, 4.- Josep Arqué a 1.292, 5.- Carlos Leon a 1.378 .

Confirmat el segon lloc del Campionat de Catalunya d’aleví karting-alevín

Els càlculs que va fer l’equip d’Àlex Machado, AVRacers, es van confirmar plenament i el pilot del Programa Junior de karting de l’A.C.A., és, de manera oficial, el nou subcampió de Catalunya de karting de la seva categoria. El podi final de l’esmentat campionat ha quedat de la següent manera:

1.- Eliseo Martinez, 445 punts, 2.- Àlex Machado, 420 p., 3.- Bosco del Moral 416 p,